„Segélyen élnek és büszkék rá”

2014. május 05. 08:30

Romániából és Szlovákiából bevándorolt romákról készített riportot a brit Channel 5 televízió.

2014. május 05. 08:30

A brit Channel 5 riportsorozata olyan roma családokról szól, akik Romániából és Szlovákiából érkeztek Nagy-Britanniába, hogy ott szociális juttatásokat vegyenek igénybe. A narrátor visszatérő fordulata, hogy mindezt „a brit adófizetők pénzéből” teszik. A következő két rész itt és itt látható.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OmegaMale
2014. május 06. 10:32
"Romániából és Szlovákiából bevándorolt romákról készített riportot a brit Channel 5 televízió." Hú de finnyásak lettünk egyszerre. Bezzeg a jól képzett, olcsó K-EU mérnök/orvos/ápoló azok jöhetnek, mi? Bezzeg, amikor mi válogatunk, hogy mit kérünk meg mit nem kérünk az árukapcsolt piacgazdaságból, akkor meg megy a pofázás a tőke, munkareő hitel stb. szabad áramlásáról? Meg hogy nem tartjuk jól az eltartottainkat azadófizetőkpénzén, meg rasszitstáááá, meg a többi emberjogista szarság? A szálka meg a gerenda, hogy is van ez????
tango47
2014. május 05. 22:18
Az angolok, franciák megérdemlik a volt gyarmataikról beáramló népeket. Mi mivel érdemeltük ki a cigókat?
Antifasiszta_Légió
2014. május 05. 20:20
a sok nigger meg muzulmán bevándorló mellet elférnek a romák is...
Akitlosz
2014. május 05. 18:46
Inkább a brit adófizetők pénzéből tegyék! Hajrá gyerünk népvándorlást Angliába! Egyik sem fog innen hiányozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!