Egyszerű ember az Egyszerű Ember elnökjelöltje

2014. január 13. 12:43

A szlovák Egyszerű Emberek párt államfőjelöltje, Helena Mezenská nem tudja, mikor ért véget a második világháború; egyébként pedig elárulta, kozmikus energiákból táplálkozik.

2014. január 13. 12:43

A Bumm.sk beszámol arról: Helena Mezenská, az Egyszerű Emberek nevű szlovákiai politikai párt államfőjelöltje egy tévéműsorban téves választ adott arra, mikor ünneplik a fasizmus feletti győzelem napját; nem tudta, hogy ki áll a szlovák katonai vezérkar élén (mondván, ő a békepolitikát szorgalmazza); és azt sem tudta, hogy hívják a pozsonyi szlovák elnöki palotát (egyébként Grassalkovich-palota).

Mezenská tavaly év végén egy interjúban pedig azt mondta, egyáltalán nem eszik, és nem érez éhséget, úgy érzi, mintha kozmikus energiákból táplálkozna – írja a Bumm.sk.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kandeláber
2014. január 13. 14:31
Jó kis nő. Jobb, mint az okoskodó Rebeka vagy a dagadék Vadai. És mi van, ha nem tudja, na bumm.
56október
2014. január 13. 13:48
Ez úgy kb az átlagos tót színvonal. Nem azért, az átlagos magyar színvonal se sokkal jobb, de valamivel azért jobb.
josip
2014. január 13. 13:11
Valóban elég "egyszerű" ember...
Wendriner
2014. január 13. 12:48
"egyáltalán nem eszik, és nem érez éhséget, úgy érzi, mintha kozmikus energiákból táplálkozna " A cigány lova is így érezte?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!