Lenyomja Van Damme-ot a svéd-magyar polgármester

2013. december 07. 08:56

Kovács Péter, a svédországi Höganäs városka polgármestere Van Damme-ot megszégyenítő mozdulatokkal vall a város előtt álló kihívásokról.

2013. december 07. 08:56

A svéd tengerparton fekvő Höganäs városka polgármestere, a nyilvánvalóan magyar származású Kovács Péter és munkatársai felvették kesztyűt a spárgába lemenő Van Damme-mal szemben. A belga akcióhős mémmé vált kamionos hirdetése nyomán Kovács Péter is beterpesztett két önkormányzati jármű közé.

Kovács a thelocal.se portálnak elárulta: munkatársai csak az utolsó pillanatban árulták el neki, milyen jelenetre készülnek. A videóban a Höganäs előtt álló kihívásokról beszél a polgármester, szerinte a város ezután is két lábbal fog a földön járni. Szemében könnyek jelennek meg: igaz, bevallása szerint csak a csípős szél miatt. A polgármesteri spárga nem mondható tökéletesnek, de Kovács Péter elárulta: ha szélesebb lett volna az út, simán lement volna teljesen spárgába.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2013. december 07. 20:09
Retardált egy bolygó ez... http://www.youtube.com/watch?v=pIrvpn3k9A4
Akitlosz
2013. december 07. 17:52
Nahát, már Svédországban is ekkora úthibák vannak! Nem telik szélesebb utakra? A svéd jóléti államnak és a szélesebb autóknak annyi.
mantelman
2013. december 07. 13:47
"ha szélesebb lett volna az út, simán lement volna teljesen spárgába." *** valszeg, de hogy jött volna fel?
6qwasyx
2013. december 07. 10:01
Orbán, te jössz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!