Rezsicsökkentést akarnak a német szocdemek

2013. augusztus 15. 11:52

Beindult a németországi választási kampány: a szociáldemokraták hatalomra kerülésük esetén rezsicsökkentést vezetnének be.

2013. augusztus 15. 11:52

Peer Steinbrück, a német szociáldemokraták kancellárjelöltje azt ígérte: hatalomra kerülésük esetén arra köteleznék az energiaszolgáltatókat, hogy csökkentsék a tarifájukat. A szocdemek energiakoncepciója szerint akár másfél milliárd euróval is csökkenteni tudnák a háztartások rezsijét. A német baloldali néppárt emellett az energiatakarékosság fejlesztésére is eurómilliárdokat szánna.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bigyomail
2013. augusztus 16. 10:40
Úgy látszik a baloldal nem csak nálunk kampányol rezsicsökkentéssel...
antioxi
2013. augusztus 15. 14:16
"...a szociáldemokraták hatalomra kerülésük esetén rezsicsökkentést vezetnének be..." Ezt a hirt a Bajnai/Gyurcsán/Mesterházy anarcho-lberál népségnek ne mondja meg senki, mert nem élik túl.
ketroot
2013. augusztus 15. 13:28
Innen is látszik, hogy full szoci az egész fideszes bagázs (ide tartoznak a választók is). Kádár-népe.
liberálzöld.
2013. augusztus 15. 12:49
Szóljanak az Orbánnak. Elintézi. Apró kis szépséghiba, hogy ahhoz 2/3 kell. Mert a rezsicsökkentést valami módon vissza kell szilkázni a néptől háromszorosan. És az csak úgy simán általában nem megy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!