Két éve mészárolt Breivik Norvégiában

2013. július 22. 16:14

Anders Behring Breivik két évvel ezelőtt elkövetett oslói és utoyai merényleteinek 77 áldozatára emlékeztek meg Norvégiában hétfőn.

2013. július 22. 16:14

Jens Stoltenberg miniszterelnök egy koszorút helyezett el az előtt az épület előtt, ahol két éve a merénylő felrobbantott egy pokolgépet. Rövid beszédében a norvég kormányfő hangsúlyozta, hogy az országnak „hűnek kell maradnia azokhoz az értékekhez, amelyek ellen 2011. július 22-én támadást intéztek: az emberiesség, a sokszínűség, a szolidaritás és a nyitott társadalom eszméjéhez”.

Anders Behring Breivik két évvel ezelőtt összesen 77 embert, többségében fiatalokat ölt meg Oslóban és Utoya szigetén. Breivik jelenleg 21 éves börtönbüntetését tölti.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Maccabi Budapest
2013. július 22. 19:11
Nem lepodnek meg, ha egy elkeseredett trafikos lemeszarolna a Lazar familiat !
fogd a pénzt és kuss
2013. július 22. 16:49
két éve mészárolt .... akkor nemsokára szabadul hála a libáknak.
Gombóc XVI. Artúr
2013. július 22. 16:18
És szegény panaszkodik ,hogy nincs elég cukor a teájában és a vaj sem elég a reggelihez. Az ostobája nem hiszem, hogy felfogta, hogy addig van életben amíg ott bent vigyáznak rá. Mert ha egyszer kiszabadul, találkozni fog a rokonokkal, akik nem virággal fogják fogadni ezt az állatot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!