Lesifotósokra panaszkodik Merkel

2013. április 03. 19:24

A lesifotósok zaklatását kifogásolja Angela Merkel német kancellár, aki egy földközi-tengeri szigeten tölti húsvéti szabadságát. A hotel vezetője szerint Merkel teljesen normális és nagyon emberi, kedveli a tengert, az olasz konyhát, a hosszú sétákat, a szép és egyszerű dolgokat.

2013. április 03. 19:24

A kancellár már ötödször utazott tavaszi vakációra a Nápoly térségében fekvő Ischiára, és eddig semmire sem volt panasza, még az állandóan a közelben ólálkodó fotósokra sem. Idén azonban nem a férjével kettesben pihen, hanem nagyobb társaságban, férjének fiával, annak feleségével és két kiskorú gyermekükkel, a visszavonultan élő családról készült képek pedig felháborították a kancellárt. A téma még a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón is előkerült. A felvételek Angela Merkel tudta nélkül készültek és a beleegyezése nélkül jelentek meg – szögezte le Georg Streiter helyettes kormányszóvivő.

Nehéz feltöltődni, ha kikapcsolódás helyett azt érzi az ember, hogy minden bokorból kikandikál egy objektív – tette hozzá. Angela Merkel több mint hét éve kancellár, a családi életéről azonban igen keveset tudni, mert szigorúan szétválasztja a munkát és a magánéletet, és szinte kizárólag politikai ügyekben szólal meg a nyilvánosságban.

Így arról is csak másodkézből származó információk jelennek meg, hogy miként tölti szabadságát. Ischia szigetére 2006-ban látogatott el először, és azóta mindig ugyanabban a hotelben száll meg. A kancellár nagyon jó vendég – idézték német lapok Espedito Morierit, a szálloda igazgatóját, aki hangsúlyozta: a hotelben megforduló más hírességekkel ellentétben Angela Merkelnek nincsen semmilyen különleges kívánsága.

A német kormányfő fel sem tűnne, ha nem lennének testőrei és nem szállná meg a környéket a sajtó. Merkel teljesen normális és nagyon emberi, kedveli a tengert, az olasz konyhát, a hosszú sétákat, a szép és egyszerű dolgokat, amelyeket Ischia kínál – mondta a szállodaigazgató a távirati iroda tudósítása szerint.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GáborGábor
2013. április 04. 17:17
angi már fiatal korában is jobban hasonlított Conan a barbárra már Katarina Witt-re, ráadásul már a milf kategóriából is kicsúszott, így nem értem a lesifotósok érdeklődését... hacsak nem ők már a pornó helyett a horrorra mennek rá???
orion
2013. április 04. 12:04
Mindenhol ezen a nudis képen csámcsognak. Fúúúj, sunaszőőőr!!! Akkor így volt, oszt jónapot! Lehetett élni szilikonmell és fazongyanta vagy epilálás nélkül is. Nem is akarnak egyformának látszani. Természetes mind a három. Semmi baj a csajokkal-az, hogy az idő múlik, nem az ő hibájuk. És Merkel is volt fiatal, nem késő-középkorú kancellárnak született.
geraz51
2013. április 04. 11:30
Mikor az ember nyaral kicsit elhagyja magát,nem borotválkozik minden nap.Biztos megnőtt a bajuszka csak azt nem tudom alul vagy az orra alatt.
nyugalmazott tanár
2013. április 04. 08:24
"A hotel vezetője szerint Merkel teljesen normális és nagyon emberi" Nem mondod! Mit mondana ez a szállodás, ha éppen az ő megtakarítását csapolnák meg Cipruson?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!