Magyar zászlót égettek a kolozsvári focimeccsen

2013. március 19. 09:18

A vendég Rapid Bucuresti-drukkerek egy magyar zászlót, és a házigazda CFR szurkolói sálját égették el a két futballcsapat kolozsvári összecsapásán.

2013. március 19. 09:18

Magyar zászlót, és a házigazda CFR Cluj sálját is elégették a vendég FC Rapid București szurkolói a két labdarúgó csapat hétfői, román bajnoki összecsapásán.

Láthatóan fokozódik a feszültség a pénteki, Magyarország-Románia vb-selejtező előtti feszültség, hiszen a két klub között eddig jó kapcsolat volt, írja az ittHON.ma.

Fotó: stiridesport.ro

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FcRobert007
2013. március 20. 03:42
Az Uefahoz forduljon a Magyar szovetseg ! Kesz Szegyen letunk Mi Magyarok Erdelyben pff ! Gyava nepnek tartanak minket .. A Romanok elinteztek a Magyar-Roman zart kapus merkozest ..Nemis lep meg mar vagy 100eve a Magyarok alszanak Mikor fogtok felebredni gyerekek??? Es meg anyit Ne bantsatok a Jobbikort ha ti gyava nyulak vagytok Hajra! (Erdelybol
Wazze
2013. március 19. 11:59
Várom a fifa rendkívül szigorú határozatát... Gondolom hiába!
sufnik
2013. március 19. 11:59
A Bukaresti Rapid az úgynevezett Giulesti negyedből való, ami Bukarest legnagyobb cigány negyede! A bennszülött románok is csak „a cigányok csapatának” becézik…. Ennyit a más kultúrákról…
SoukySanjay
2013. március 19. 11:32
Na most mi van Móricka?Ezért nem csinálod a görög,pardon TelAviv tüzet?A magyarok le vannak szarva,mi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!