Malina Hedvig: Nem adom meg magam

2012. november 09. 08:30

A Szlovákiai Magyarok Kerekasztalának Civil-díját vehette át Žák-Malina Hedvig, aki az elmúlt hat évben megtanult nem előre tervezni.

2012. november 09. 08:30

Hat éve várom ezt a pillanatot” – nyilatkozta a díj átvétele utána Žák-Malina Hedvig. Elmondása szerint az elmúlt hat évben számtalan díjat kapott, mégis ennek örül legjobban, mert ezt az „övéitől” kapta.

Nem fogadok el olyan dolgokat, amiket nem követtem el. Ezt nem csak magamért teszem, hanem másokért is. Az egész szlovákiai magyar közösségért és mindazokért akik számára fontosak az emberi jogok betartása Szlovákiában” – fogalmazott Žák-Malina Hedvig.

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2012. november 09. 15:08
Sok kitartást még Hedvig! Az én felmenőim is Felvidékiek, tudom, hogy a rokonságomat, meg látogatáskor engen is mennyi attrocitás ért!/rám szóltak Pozsonyban egy áruházban, hogy ne beszéljek magyarul! "Igazán" jó érzés volt, szemét ország-rablók!/.
nyugalmazott tanár
2012. november 09. 14:33
A magyarok szemében Hedvig igazi hősként állja meg helyét, tisztelet övezi a személyét. Az ő személyes példája minden megalázott magyar ember, minden megszállt magyar település előtt ott ragyog. Óvja meg őt a jó Isten!
gereb6
2012. november 09. 10:40
"...Szól a szem és szól a szív, folyamodnak teérted. ..."
Antigoné
2012. november 09. 09:27
Minden elismerés megilleti ezt a fiatalaszonyt,egy egész államgépezet vonult hadba ellene, de nem adta fel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!