Az adatvédelemről egyeztet Cipruson Navracsics

2012. július 23. 09:55

Az EU soros elnökségi tisztségét 2012 júliusától betöltő országban az adatvédelmi reformról egyeztetnek az európai igazságügyi miniszterek.

2012. július 23. 09:55

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter hétfőn és kedden részt vesz az Európai Unió Bel- és Igazságügyi Tanácsának soron következő, kétnapos informális ülésén Cipruson – adta hírül a szaktárca.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közleménye szerint az EU soros elnökségi tisztségét 2012 júliusától betöltő országban az adatvédelmi reformról egyeztetnek az európai igazságügyi miniszterek. A ciprusi ülés napirendjén van továbbá a bűncselekményekből származó jövedelem Európai Unión belüli befagyasztásáról és elkobzásáról szóló irányelvjavaslat, valamint a határokon átnyúló követelés-behajtás megkönnyítését célzó, az ideiglenes számlazárolást elrendelő európai végzés.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!