Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Jointra gyújtott egy képviselő Varsóban

2012. február 18. 12:26

Füves cigit szívott el a lengyel parlament előtt Janusz Palikot képviselő a Szabad Kender demonstráció keretében.

2012. február 18. 12:26

Füves cigit szívtak a marihuána legalizálásért küzdő politikusok és aktivisták a lengyel parlament előtt pénteken; a megmozduláson többek között Janusz Palikot, a baloldali liberális Palikot Mozgalom vezetője és az Új Jobboldal Kongresszusát képviselő Janusz Korwin-Mikke is részt vett.

 
A sűrű hóesésben tartott rendezvényen a politikusok mellett művészek és aktivisták is részt vettek. Az szervezők szerint képmutatás, hogy a legnagyobb vodkagyártó országban akár hároméves börtönbüntetésre ítélhetik a könnyű drogok használóit.
 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2012. február 19. 16:36
Respect, mekkora arc már :D
Antonio Coimbra de la Coronila y Azevedo
2012. február 19. 11:20
A helyzet az,hogy addig nem szabad semmilyen új szert legalizálni,míg a társadalom,egészségügy nem tudja visszaszorítani a mértéktelen szesz illetve dohány figyasztását.mert ha egyszer kiengedjük az újabb szellemet a palackból,akkor nem tudjuk visszaszorítani.mert azt nekem senki ne mondja,hogy ha legalizáljuk,akkor kevesebben fogják fogyasztani.én nem társadalmi szemmel nézem a dolgokat,mivel egészségügyi dolgozó vagyok.a szerfogyasztásnak egészen más háttere van,aminek az okát kellene megszüntetni,nem újabb cuccokat legalizálni.de az okok megszüntetését nem az államnak kell megszüntetni.
Aromó
2012. február 18. 20:43
Lengyelországban is fajsúlyos kérdésekkel foglalkoznak a liberálisok. :)
Erik a Narancs
2012. február 18. 18:19
Legalizalni kellene a fuvet. Mi a fasz koze van az ajtatoskodo szentfazekaknak ahoz, hogy fuvezik-e valaki vagy nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!