Svájcit evett volna a szlovák

2011. május 10. 17:37

Egy svájci férfi megölésére és elfogyasztására vállalkozott egy szlovák férfi, akit a kiérkező kommandósok megsebesítettek egy tűzpárbajban.

2011. május 10. 17:37

A hatóságok szerint egy öngyilkosságra készülő svájci férfi önként ajánlkozott fel egy szlovák férfinak - az öngyilkos hajlamú illető az interneten keresztül vette fel a kapcsolatot a 43 éves gyanúsítottal. Megegyeztek, hogy Aboskőszegen találkoznak, majd a megállapodás szerint a szlovák férfi megöli, feldarabolja, és elfogyasztja áldozatát. A svájci férfi az utolsó pillanatban meggondolta magát, és jelentette az esetet a rendőrségen.

A lövöldözés akkor tört ki, amikor a rendőrök megpróbálták őrizetbe venni a gyanúsítottat. A tűzpárbaj miatt több utcát is lezártak a környéken, az elkövetőt is lelőtték a rendőrök - a férfit súlyos sérülésekkel szállították a kassai kórházba - írja a Bumm.sk.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Badellaman
2011. május 10. 22:45
Jó étvágya lehet az embernek. Orbán meg Matolcsy és társai nem szeretnének felkínálkozni neki?
phaidros
2011. május 10. 19:56
A svájci csoki részéről akkor ez szerintem minimum csalás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!