Szégyenmenet Brüsszelben

2011. január 24. 16:37

Több mint harmincezer ember vonult utcára vasárnap Brüsszelben, hogy tiltakozzon a már 224. napja húzódó kormányalakítási tárgyalások miatt - írja az Index. A tavaly júniusi választások óta csak ügyvezető kormánya van Belgiumnak.

2011. január 24. 16:37

A tömeg szégyenmenetnek nevezte tiltakozását, mivel szerintük az állandósult kormányválság veszélyezteti az ország egységét és gazdasági helyzetét. Az együtt tüntető flamandok és vallonok egyben a mielőbbi kormányalakítást követelték - írja az Index.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2011. január 24. 17:39
Pedig olyan elégedettek voltak velük, az EU Hufnágel Pistijei és szét akarnak esni?
felfújta a szél
2011. január 24. 17:31
Egy papíron létező országban a virtuális EP-ben kellett megvívni a fantomvádakkal szemben a belpolitikai harcot OV-nek. Idióta egy világ
ZolieM
2011. január 24. 16:50
Egyszerűbb lenne megszüntetni az ilyen mondvacsinált, nagyhatalmi érdekekből létrehozott országokat. A flamand és a vallon rész legyen önálló állam, vagy csatlakozhasson Hollandiához és Franciaországhoz, ha úgy akarja. Brüsszel szavazzon, hogy melyik országrészhez akar tartozni, vagy legyen az EU önálló városállam-fővárosa. És szavazhasson Eupen környéke is, hogy vissza akar-e térni Németországhoz. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!