Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Slota gratulált Lukasenkónak

2010. december 23. 13:01

„Személyes meggyőződésem, hogy a választások rendben és demokratikusan zajlottak, és örülök, hogy olyan ember győzött, aki kielégíti nemzetét. Ez a legfontosabb!” - fogalmaz levelében Ján Slota.

2010. december 23. 13:01
Levélben, „mély tisztelettel“ gratulált a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke Alekszandr Lukasenko fehérorosz elnöknek. „Az SNS nevében gratulálok Önnek győzelméhez a nemrégiben lezajlott elnökválasztáson. Személyes meggyőződésem, hogy a választások rendben és demokratikusan zajlottak, és örülök, hogy olyan ember győzött, aki kielégíti nemzetét. Ez a legfontosabb!“ - fogalmaz levelében Ján Slota. Az SNS frakcióvezetője kijelentette, Slota az egész párt nevében gratulált. Rafael Rafaj szerint Lukasenkót demokratikusan választották meg, és elképzelhetőnek tartotta, hogy a választásokon jelenlévő megfigyelők maniplulátorok voltak.
 
Lukasenko a hivatalos eredmények szerint a voksok 79,7 százalékát szerezte meg, az ellenzék szerint azonban csupán 30,7 százalékot szerzett. A rendőrség szétverte a vasárnap este Minszkben az elnök újraválasztása ellen tízezrek részvételével zajló tüntetést. 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2010. december 23. 13:38
ha tátrai ürgecsődör kolompját rázza, és félresikerült knédlináci jelszavak habzanak a pofájában ... akkor bizony nagy havazás várható
drieno
2010. december 23. 13:37
elégítse ki a slotát a lukasenko! eggyel több vagy kevesebb, nem mindegy? az ukránok vannak úgy 46 millióan, azért az nem csekélység... húzhat sorszámot...
Lacc78
2010. december 23. 13:26
Biztos Orbánnak is gratulálni fog. Mostanában őt is divat Lukasenkóhoz hasonlítani...
freehckr
2010. december 23. 13:24
„olyan ember győzött, aki kielégíti nemzetét” Várom a képriportot... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!