Clinton félmillióvall segíti Sean Pennt

2010. október 18. 15:50

A volt elnök bejelentette, hogy félmillió dollárral támogatja az Oscar-díjas színész munkáját. Sean Penn Haitin él hónapok óta, és segít újjáépíteni a katasztrófa sújtotta szigetet.

2010. október 18. 15:50

Sean Penn Haitin segít újjáépíteni a katasztrófa sújtotta szigetet. „Több mint egymillió ember kényszerült elhagyni az otthonát. Az építőcsapat azon dolgozik, hogy újjáépítsék az infrastruktúrát. Addig is biztosítjuk 55 ezer embernek a tábori egészségügyi ellátást, az oktatást és a munkát, amíg a családok vissza nem költöznek otthonaikba” - nyilatkozta Bill Clinton, aki félmillió dollárral támogatja az erőfeszítéseket. Penn nagyra értékeli a segítséget: „Az elnök úr és az alapítványa rendkívüli lendületet adott, hogy folytatni tudjuk a munkát Haitin.”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!