Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Berlusconi nyomást gyakorolna Izraelre

2010. szeptember 23. 18:24

Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök kijelentette: felkéri európai kollégáit arra, hogy gyakoroljanak diplomáciai nyomást Izraelre a zsidó telepekre vonatkozó építkezési tilalom meghosszabbításáért. Berlusconi ezt azután közölte, hogy Hoszni Mubarak egyiptomi elnökkel tárgyalt Rómában.

2010. szeptember 23. 18:24

Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök arra fogja kérni az Európai Unió tagállamait, hogy gyakoroljanak Izraelre nyomást a zsidó telepek építésével kapcsolatos tilalom meghosszabbítása végett. Ezt a politikus azután mondta el, hogy Hoszni Mubarak egyiptomi elnökkel tárgyalt Rómában. A palesztin területeken található zsidó településekre vonatkozó moratórium szeptember 26-án jár le.

Berlusconi kijelentette: igyekszik közbenjárni izraeli barátainál és európai kollégáinál az ügy érdekében, Mubarak pedig szükségesnek nevezte, hogy egyesítsenek minden erőfeszítést az izraeli-palesztin béketárgyalások sikerének biztosítására.

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
El Topo
2010. szeptember 24. 16:24
Mit csináltok, hülyék, linkeket cserélgettek? Önjálóan nem tudtok tájékozódni?
Karcsi75
2010. szeptember 24. 10:24
a tutti avanti Silvio Berlusconi il duce il mento il fascismo non finito
szeekely
2010. szeptember 24. 10:17
A Jordan kiraly szerint -- aki korabban Izrael nagy baratjanak mutatkozott -- haboru lesz, ha Izrael nem allitja le a tepeseit es nem takaritja el az altaluk epitett telepeket. Az epitesi moratorium ugyanis egy heten belul lejar! Jo lenne Izraelnak onmersekletet tanusitania! Abdullah was referring to the next round of peace talks that could start around the same time the moratorium on building Israeli settlements in the disputed West Bank territory is due to expire. "If the issue of settlements are still at the table on 30th, then everybody walks away. If they do, how are we going to get people back in the near future. I don't see that happening," Abdullah told Stewart. "We are at a defining crossroads of whether we are going to go down in the abyss or not." "If we fail on the 30th [of September], expect another war by the end of the year. And more wars in the region over the coming years," Abdullah said. http://edition.cnn.com/2010/WORLD/meast/09/24/jordan.mideast.peace/index.html?hpt=T2
kaktusz
2010. szeptember 24. 08:46
:D Aztan nehogy kideruljon hogy ez a hortenzia jobbikos mert lesz nemulas! Ilyeneket igy nyiltan allitani nem semmi! Ilyen alapon mar tenyleg mi is mondhatnank(csak sokkal tobb alapja lenne), hogy marpedig Magyarorszag hatarai a folkozi tengertol egeszen az eszaki tengerig tart, s aki nem ert eggyet az a satannal cimboral s mint ilyen ki kell irtani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!