Besúgók az esperesjelöltek között?

2010. augusztus 17. 19:35

Tőkés László volt püspök szerint az egykori Securitatéval együttműködő besúgók is szerepelnek azon jelöltek között, akik közül augusztus végén megválasztják az erdélyi egyházkerületi vezetőket. Tőkés szerint nem vették figyelembe a besúgásra vonatkozó bizonyítékokat.

2010. augusztus 17. 19:35

Tőkés keddi nagyváradi sajtótájékoztatóján értetlenségét fejezte ki, hogy az augusztus 27-i általános egyházmegyei választáson részt vehetnek a a személyek, mivel az Egyházkerületi Választási Bizottság (EVB) elutasította a jelölésük ellen benyújtott fellebbezéseket. Tőkés szerint nem vették figyelembe a besúgásra vonatkozó bizonyítékokat.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZéBond
2010. augusztus 17. 22:46
@ Csodálatra méltó az a rendszer,amely halála után is ilyen erővel bír. -20év múltán még mindig ezt szívja fél Európa. ---Hol van az az erő,-ami ezt a deformált ideológiát végképp eltörli?! -Nem segit senki,hisz most is rabszolga kell. ---S maradnak a biszkubélák....
cutcopy
2010. augusztus 17. 22:04
Nem hinném hogy azóta már megbánták bűneiket.. Ott sem volt még igazán rendszerváltás..!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!