Ahmadinezsad: Az USA a világ diktátora

2010. július 08. 08:29

„Az Egyesült Államok a világ vezetőjének nyilvánítja magát, és mindenkinek tudnia kell: saját hatalmának hangoztatása egyenlő a diktatúrával” - mondta Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök, aki megígérte: véget vetnek a palesztin nép szenvedéseinek.

2010. július 08. 08:29

A világ diktátorának nevezte az Egyesült Államokat Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök szerda este azt követően, hogy Nigéria fővárosába érkezett. Ahmadinezsád Abujában a feltörekvő muzulmán országokat tömörítő D-8-as csoport csúcsértekezletén vesz részt. Beszédében Ahmadinezsád azt a véleményét fejtette ki, hogy „az Egyesült Államok nyilvánítja magát a világ vezetőjének, és mindenkinek tudnia kell: saját hatalmának hangoztatása egyenlő a diktatúrával”. Az iráni elnök azt is kijelentette, hogy véget vetnek a palesztin nép szenvedéseinek, a palesztin menekültek pedig visszatérnek hazájukba. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!