Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Rooney nem beszélhet a vallásáról

2010. június 22. 15:17

Letiltotta az angol csatár vallására vonatkozó kérdést a Futballszövetség embere.

2010. június 22. 15:17
Az Algéria elleni felkészülés során Wayne Rooney angol csatárt a keresztről kérdezték, amelyet az edzésen hordott. „Ez a vallásom” - nyilatkozta Rooney, a további, vallásra vonatkozó kérdéseket azonban Mark Whittle, a Futballszövetség médiakapcsolatokért felelős vezetője közbevetéssel, a témától való eltérésre hivatkozva letiltotta. Rooney korábban úgy fogalmazott: „Már évek óta hordom [a keresztet], de az edzéseket nem ezért nézik. Játék közben persze nem hordhatom” - tette hozzá.
Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MakkA
2010. június 23. 11:23
Mekkora hülyékek. Azt hiszitek, hogy a vallás az egy szakma? Vagy egy munka? Mondjuk az embernek a hozzállása a világhoz, a mindennapokon, munkán, családon, életen-halálon túl is meghatározza. Optimális esetben éppen a vallása határozza meg a munkához, családhoz, mindennapokhoz való hozzáállását. (Amúgy érdekes módon nem PC dirtatni, de a protokollban a vallás, nemi orientáció stb. elsőrendű: mit ehet a vendég, pucér táncosnőket kíván, vagy egy alföldi szavaljon verset, pénteken-szombaton-vasárnap dolgozik-e?) MA
Bence24
2010. június 22. 18:21
Nem értem, miért ne lehetne bárhol bármiről beszélni. A vallás egy létező, állandóan jelen lévő dolog, őrültség nem beszélni róla.
dávid
2010. június 22. 18:18
megalapítom a következő vallást, remélem tiltani fogják a gyakorlását minden sporteseményen. vallásom gyakorlása a következő: - híveink gömbölyű, rugalmas, úgynevezett "labdát" rugdosnak - 35 év alatti női híveink ruhában járnak - híveink nyitott szemmel közlekednek, és levegőt lélegeznek be-ki - és legfőképpen: a hívek FIFA tagdijjat fizetnek alig várom, hogy betiltsák...még a női focit is nézni fogom. sőt főleg azt:)
röviden
2010. június 22. 16:41
A FIFA tiltja a keresztvetést... Röhej.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!