Tovább építkezik Izrael Kelet-Jeruzsálemben

2010. április 22. 13:31

Benjamin Netanjahu személyes megbeszélésen közölte Barack Obamával, hogy tovább fognak folyni az építkezések. A palesztinok szerencsétlennek nevezték Netanjahu állásfoglalását.

2010. április 22. 13:31
Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök munkatársai még George Mitchell amerikai közel-keleti megbízott érkezése előtt közölték az Egyesült Államok elnökével, Izrael nem állítja le építkezéseit a Kelet-Jeruzsálemben. A munkatársak közölték, Netanjahu még a hét végén ismertette az álláspontját Barack Obamával egy magánjellegű megbeszélésen. Pénteken fogadja a Palesztin Hatóság elnöke, Mahmúd Abbász Mitchellt, akivel az izraeli-palesztin tárgyalások felújítását vitatják majd meg. Száeb Erekát palesztin főtárgyaló „igen szerencsétlennek” nevezte az izraeli kormányfő állásfoglását, és reményét fejezte ki, hogy az Egyesült Államok ráveszi Izraelt, fejezze be az építkezéseket a vitatott hovatartozású területen. 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcsi75
2010. április 23. 09:21
Azért megnézném,hogy ki keveri a maltert azokon az építkezéseken!
marcabru
2010. április 22. 16:02
És vajon Obama mikor fogja leállítani az Izraelnek nyújtott katonai és gazdasági támogatásokat?
adam
2010. április 22. 15:49
Muszáj táplálni az antiszemitizmust, máskülönben hova jutna ez a világ...
drienovác
2010. április 22. 14:25
így nem lesz könnyű békésen megállapodni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!