SNS: kommandósokat a cigánytelepekre

2010. március 25. 15:49

Rendet tenne a szlovákiai romatelepeken a Szlovák Nemzeti Párt. A párt egyik képviselője csütörtökön kijelentette: a kommandósoknak gyakrabban kell megjelenni a romatelepeken.

2010. március 25. 15:49
A roma telepeken kemény kézre van szükség. A problémáknak az lenne a legjobb megelőzése, ha kommandósok tennének rendet, vagy gyakrabban jelennének meg a telepeken” - jelentette ki Jakub Gajdosík, az SNS képviselője, a párt ifjúsági szervezetének elnöke.

Gajdosík azzal indokolta az ötletet, hogy hadd lássák a cigányok, hogy a törvény keze őket is eléri. Ludovít Galbavy, a szlovák kormány romaügyi biztosa azonnal bírálta és elutasította a felvetést. Az SNS azt is javasolja, hogy a romák a szociális támogatásokat ne pénzben, hanem utalványok formájában kapják meg.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a. sz. tapasz
2010. március 25. 22:33
Náciveszély! Destabilizálódik a régió, Szlovákia demokratái rettegésben élnek, a tőke fejvesztve menekül!
elGabor
2010. március 25. 16:16
Aki zölddel szavazott, akkor is azzal szavazzon, amikor Gajdosík a nyelv- vagy hazafiassági törvényt tarttatja be hasonló eszközökkel a Csallóközben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!