Navigációval erősít a Nokia

2010. január 21. 15:20

A finn cég bejelentette az Ovi Maps ingyenes turn by turn navigációját.

2010. január 21. 15:20
A Nokia ezzel a Google Maps Navigation után másodikként vezeti be ingyenes navigációs szolgáltatását. Ez a szolgáltatás a Reuters és a San Francisco Chronical értesülései szerint hamarosan elérhető lesz a világ összes régiójában.

A Navteq által fejlesztett szoftver legfontosabb ütőkártyája, hogy nem feltétlenül szükséges hozzá a hálózatra való csatlakozás, akár a klasszikus autós GPS-hez hasonlóan is lehet majd használni. Ennek biztosítására a Nokia az értékesítés országának teljes térképét rámásolja a készülékre.

A gyártó ezzel párhuzamosan kiad egy új térképszoftvert ami ingyenesen letölthető a Nokia oldaláról. Ez ma még csak tíz Nokia okostelefonra érhető el, de a gyártó igérete szerint a lista folyamatosan bővül.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!