Obama, a telefonbetyár

2009. december 23. 13:39

Álnéven telefonált be egy rádiós beszélgetős műsorba, hogy így tréfálja meg Virginia kormányzóját.

2009. december 23. 13:39
Az amerikai elnök Barryként mutatkozott be Tim Kaine kormányzó rádiós műsorában, amely rendszeresen a polgárok észrevételeivel, panaszaival foglalkozik. Barack Obama először az állam északi részének utcáin uralkodó folyamatos dugókra panaszkodott, és csak tizenhárom perc múlva fedte fel magát: "Kaine kormányzó, itt az Egyesült Államok elnöke beszél!" Kaine a megdöbbenéstől alig jutott szóhoz.
 
Az amerikai elnök ezzel a tréfával akart köszönetet mondani a kormányzónak szolgálataiért, Kaine ugyanis januárban távozik posztjáról - olvasható a Der Spiegel című német magazin internetes kiadásában. "Csak el akartam mondani, hogy nagyon büszke vagyok önre" - mondta Obama politikustársának a WTOP rádiócsatorna adásában.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!