Dzsudzsákot figyeli a Real

2009. december 03. 13:16

Hónapok óta elégedetten figyeli a Real Madrid Dzsudzsák Balázst.

2009. december 03. 13:16
A holland PSV Eindhoven bal lábas játékosát, Dzsudzsák Balázst figyeli a Real Madrid, erről írt a madridi Marca, címlapjának jobb felső sarkába a magyar válogatott középpályását helyezte. A játékos nyolc gólt szerzett eddig a holland bajnokságban augusztus óta, adott hét gólpasszt is, az Európa Ligában egyszer volt eredményes. Az elmúlt szezonban tizenegy gólig jutott.

A lap úgy jellemzi, mint egy klasszikus, vonal melletti szélsőt, aki sokkal olcsóbb, mint a többiek, például Lennon a Tottenhamből. „Gyors és milliméter pontosan adja középre a labdát” – állapítja meg a szakíró. A klub legalább augusztus óta figyeli, és elnyerte a szakmai stáb tetszését.

Dzsudzsákot fél éve figyeli a Real Madrid (Sport Géza)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoli29
2009. december 04. 10:06
medve: Ezért is írtam, hogy végig kell gondolni, vajon milyen szerepet szánnak neki. Az majdnem biztos, hogy az elején nem lenne stabil kezdő, de ő az a típus, aki ha egyszer megkapja a lehetőséget, élni tud vele.
medve
2009. december 03. 19:02
Csak nehogy az legyen, Zoli, hogy ott nem kap játélehetőséget.
Szenzor
2009. december 03. 14:17
- Hmmm, maga okosfiú, feleségül veheti Cicababa kisasszonyt, a Balaton szépét. - Hurrá! Hol kell aláírni? - De előtte még tudnia kell, h egy ujjal sem érhet hozzá. - Igen? Akkor maradok inkább a Kovács Marcsinál. Nem is ronda, nem is cápázik, és még jól is szorít...
zoli29
2009. december 03. 13:51
Okosan, Dzsudzsi! A legfontosabb a rendszeres játéklehetőség. Végig kell gondolni, hogy vajon a Real-ban mik az esélyeid. Hozzáteszem: Dzsudzsák láthatóan az a típusú játékos, akit a kihívások nem agyonnyomnak, hanem még jobb teljesítményre sarkallnak. Szóval nincs kizárva, hogy a Real-ban akár csúcsra is juthat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!