DÖBBENETES LELEPLEZÉS!!! STEPHEN HARPERT NEM ÉRDEKLIK A NŐK!!!

2009. július 08. 17:48

Rendhagyó kiadás következik, képcímet várunk! Berlusconi, Sarkozy és Obama egyszerre bámulnak le egy előttük guggoló nőre.

2009. július 08. 17:48

MTI címversenyünk mostani rendhagyó kiadásban egy képcímet és egy rövid leírást várunk a játékosoktól. Alább olvasható az eredeti MTI, amely - mint látható - nem túl fantáziadús. Olvasóink fantáziájában azonban nagyon bízunk, jó játékot!

Olaszország - G8 - Csúcstalálkozó

Balról jobbra Stephen Harper kanadai miniszterelnök, Barack Obama amerikai, Nicolas Sarkozy francia elnök és Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök nézi, amint egy hostess összeszedi a helyüket jelölő cédulákat a csoportképek elkészülte előtt L'Aquilában 2009. július 8-án. (MTI/AP/Andrew Medichini)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandiner
2009. július 10. 19:48
Köszönjük a címeket! Jót röhögtünk mindegyiken, nehéz volt választani. A győztes Dirky javaslata lett: "DÖBBENETES LELEPLEZÉS!!! STEPHEN HARPERT NEM ÉRDEKLIK A NŐK!!!" Gratulálunk! Az új fordulóban gondolatolvasásra hívjuk olvasóinkat, találják ki min röhög Sarkozy, és töltsék meg vele a gondolatbuborékot! (BOTRÁNY!!!) http://mandiner.hu/cikk/ismet_rendhagyo_mti_cimverseny_
Google
2009. július 09. 19:51
Csak a baj igazi, a háttér nem! Vágjunk jó képet hozzá!
Dirky
2009. július 09. 13:09
DÖBBENETES LELEPLEZÉS!!! STEPHEN HARPERT NEM ÉRDEKLIK A NŐK!!! (alcím: "Állj már fel! - suttogta kínjában a miniszterelnök.)
Cavinton
2009. július 09. 12:33
Négy férfi, egy eset
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!