Ismét rendhagyó MTI címverseny!

2009. július 10. 19:33

Legújabb címversenyünkben még mindig a G8 van terítéken, egy gondolatbuborékot kell megtölteni gondolattal. A mindig fotogén Obama és Angela Merkel mellett van ott még valaki, akinek furcsa dolgok járhatnak a fejében...

2009. július 10. 19:33

Arra kérjük tehát olvasóinkat, hogy Sarkozy fejébe lássanak bele, és próbálják meg kitalálni, honnan a kaján vigyor. Az elnökről egyébként alig készült vállalható kép a G8-on, nem volt nehéz az alábbihoz hasonló képet találni az MTI fotók között. A nyertes gondolat a cím mellett természetesen rákerül majd a képre, a gondolatbuborékba is. Jó játékot!

Obama, Sarkozy, Merkel (G8)

Olaszország - G8 - Csúcstalálkozó

Barack OBAMA amerikai elnök (b) Nicolas SARKOZY francia elnökkel (k) és Angela MERKEL német kancellárral (j) tréfálkozik a világ iparilag legfejlettebb hét országát és Oroszországot tömörítő nyolcas csoport, a G8 olaszországi csúcstalálkozójának első ülése előtt L'Aquilában 2009. július 8-án. (MTI/AP/Haraz N. Ghanbari)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cavinton
2009. július 15. 20:40
Mire nem képes egy fogpaszta!
otvospeter
2009. július 13. 21:03
"Jó humora van a csőcseléknek, meg kell hagyni"
kamasuka
2009. július 11. 20:24
Obama: Most olvastam egy cikkel a világmegváltó, válságkezelő Bajnai-féle MSZP kormányról ... Sárközy: Úristen, ezek még léteznek? Azt hittem, hogy már rég lógnak? Megpukkadok a röhögéstől!
graveit
2009. július 10. 22:01
"Erről eszembejut a tegnap este. Ez a Silvio bazdmeg..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!