PETA: Obama legyen emberségesebb

2009. június 18. 17:31

A PETA állatjogi csoport felszólította az amerikai elnököt, hogy legyen emberségesebb az állatokkal, ezalól a legyek sem kivételek.

2009. június 18. 17:31

A PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) állatjogokért küzdő csoport felszólította Obamát, aki nemrég interjú közben lecsapott egy legyet, hogy legközelebb próbáljon meg "emberségesebben" viselkedni. A PETA megoldást is kínált az elnöknek, ugyanis eljuttatott neki egy olyan speciális légyfogót, amellyel csapdába lehet csalni a legyeket, majd később a szabadban el lehet engedni.

Bruce Friedrich, a PETA szóvivője elmondta, hogy a legkisebb és legkevésbé rokonszenves állatokért is részvéttel kell viseltetni. "Azt gondoljuk, minden embernek, ahol csak tudnak meg kellene szánni minden egyes állatot a Földön." A légyből politikát csináló Friedrich azt is hozzátette, hogy korábban nagyon örültek Obama elnök azon szavainak, amelyekkel határozottan kiállt az állatok elleni erőszak ellen.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tmarki
2009. június 18. 17:39
Na igen, a PETA. A témában kötelező a <a href="http://www.southparkstudios.com/episodes/103888">South Park 8x08 epizódja</a>, melyben a készítők igen sajátosan dolgozzák fel a petások életmódját. Noha a fenti nyilatkozat még egészen visszafogott, arra azért kíváncsi lennék, hogy mi értelme van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!