Kiakadtak az amerikai demokraták, beleszálltak Indiana állam tisztviselőibe a „szélsőséges” magyarországi CPAC-en való részvételért

2023. május 10. 08:39

„Szélsőséges alakokról” beszélnek a demokraták a konzervatív rendezvény kapcsán.

2023. május 10. 08:39
null

A Washington Times arról ír, hogy Indiana állam megválasztott tisztségviselői közül többen Európába utaztak a múlt héten, hogy résztvegyenek a CPAC magyarországi rendezvényén.

Kiakadtak a demokraták

Noha Diego Morales, az állam republikánus belügyminisztere külön közölte, hogy utazása nem akadályozta abban, hogy ellássa az államban zajló választásokkal kapcsolatos feladatait, a demokraták azzal vádolták, hogy az önkormányzati választások után

Hozzátették: Orbán Viktor, Magyarország populista miniszterelnöke nyitotta meg a CPAC Hungary-t, amelynek középpontjában a woke kultúra elleni küzdelem volt, és olyan aktuális témákat feszegetett, mint a transzneműek és az LMBTQ-közösségek jogai, a migráció és a gyermekek felvilágosítása.

Orbán hivatalos Twitter-oldalán több fotót is közzétettek, amelyeken tucatnyi amerikai konzervatív politikus veszi körül a miniszterelnököt. Az egyik képen Morales Kari Lake és Orbán Viktor között áll, és erre hivatkoztak kritikájuk során az indianai a demokraták.

Nyitókép: Facebook

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
levig79
2023. május 10. 12:44
Na a Viktor mán megint szigetelődik elfele :-D
patópál
2023. május 10. 12:01
Konkrétan miben szélsőséges a CPAC?
Vakfolt
2023. május 10. 11:40
Pedig horn galóca elnyökögte, hogy másodvonalbeli bukott náci politikusok és a magára maradt Orbán haknija volt csak az egész, érdektelen, jelentéktelen hülyéskedés. Akkor most mire ez a nagy hőzöngés?
NERbot
2023. május 10. 11:32
Na ugye, hogy egy kis közpénzért bármilyen külföldi franchise-t ide lehet hozni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!