Ron De Santis Elon Muskkal jelentheti be indulását az amerikai elnökjelöltségért

2023. május 23. 22:53

Minderre szerdán délután hatkor kerülhet sor a FOX News munkatársa szerint.

2023. május 23. 22:53
null

Bréking: Florida kormányzója, Ron DeSantis holnap délután hatkor bejelenti, hogy elindul a 2024-es elnökválasztásért – írja Twitter-oldalán Bill Melugin, a Fox News egyik munkatársa. 

Posztja szerint DeSantis  egy Elon Muskkal való beszélgetésben jelenti majd be döntését.

Ezzel az is bizonyossá válhat, hogy komoly kihívót kap Donald Trump a republikánus oldalon belüli háziversenyen. DeSantis indulásáról ősz óta lehet olvasni híreket, sőt, novemberben a kormányzót még népszerűbbnek is mérték, mint a volt elnököt.

A Trump elleni áprilisi eljárással azonban fordult a kocka, és a májusi kutatások már a volt elnököt hozták ki esélyesnek.

Nyitókép: MTI/AP/Rebecca Blackwell

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dedi
2023. május 25. 14:03
"Hitlerrel, Sorossal és a Sátánnal gúnyolja republikánus riválisát Donald Trump, majd azt üzeni neki, megcsókolhatja az elnöki seggét."
NERbot
2023. május 24. 13:28
Donald Trump kiválóan fogja vezetni az országot a börtönből.
remi
2023. május 24. 09:37
Nincs jelentősége. A mostanra ipari méretűre duzzasztott csalási gépezet miatt a repik egyszerűen már nem nyerhetnek. Erről gondoskodtak a teljesen abnormális méretűre duzzasztott levélszavazással, a csalóautomataként működő elektronikus szavazással ésatöbbi, aztán hogyha ebből véletlenül valami előbukkanna akkor azt a shorthos dzsordzs által kilóra vásárolt ügyészek majd elássák, ha az nem sikerül akkor majd a "függetlenpártatlanobjektív" bírók ássák el. Ennyi. A zusa széthullása amúgyis idő kérdése, 30-40 év múlva lesz egy 30-40% közötti fehér kisebbség, egy 15-20% közötti feka kisebbség, egy 20-40% közti (a bevándorlás tempójától függ) "hispanic" kisebbség, a többi meg mindenféle, főleg kelet-ázsiai, mindez felfűszerezve pár százalék vegyes etnikumú erőszakos muszlim söpredékkel. Ez a polgárháború legtutibb receptje. Amúgy nekem alapvetően jó ötletnek tűnne dónald tramplí felvezetése mellett desantisból elnökjelöltet csinálni, más kérdés, hogy tramplíí erre alkatilag képtelen és még egy csomó egyéb hátulütője lehet.
lbloom
2023. május 24. 07:30
Mindegy, a halottak úgy is a vénemberre szavaznak majd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!