Covid-tagadó férfi robbantotta magára a lakását Németországban

2023. május 11. 18:55

A lakásban egy hosszabb ideje elhalálozott nő testére is rátaláltak a rendőrök.

2023. május 11. 18:55
null

Robbanás történt csütörtökön a németországi Ratingenben egy magasház egyik lakásában, több tűzoltó és rendőr megsebesült, a feltételezett robbantót elfogták, a lakásban egy holttestet találtak. Az Észak-Rajna-Vesztfália tartományi városban történt esetről Herbert Reul tartományi belügyminiszter elmondta, hogy a társasház lakóközössége délelőtt értesítette a rendőrséget, hogy az egyik lakó postaládája megtelt, ami arra utalhat, hogy magatehetetlen ember van a lakásban.

A rendőrség a tűzoltóság segítségét kérte, hogy bejussanak a lakásba, ahol a társasházi adatok szerint egy nő él a fiával. Ő nyitotta ki az ajtót, és

egy egyelőre ismeretlen szerkezettel robbanást idézett elő.

Tíz tűzoltó és két rendőr megsebesült, többen súlyosan.

A robbantás után riasztottak egy terrorelhárító egységet, amely megrohamozta a lakást és elfogta a feltételezett elkövetőt - a rendőrségi adatok szerint egy 57 éves férfit -, akit súlyos sebesülésekkel szállították kórházba. A lakásban egy holttestre bukkantak, Herbert Reul szerint egy hosszabb ideje halott nő maradványaira. A tartományi belügyminiszter azt is elmondta, hogy a közösségi portálokon regisztrált megnyilvánulásai alapján a feltételezett robbantó a koronavírus-tagadók közé tartozhat.

(MTI) 

Nyitókép: Roberto Pfeil / afp

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mgyfree
2023. május 12. 05:46
a koronavírus-tagadók közé tartozhat jujjuj,covid tagadó az nagyon veszélyes
masikhozzaszolo
2023. május 11. 23:48
Mondanám, hogy a németek megbolondultak. De semmi kirívó, már a szerbeknél, és nálunk is megy a bolondéria. Amerikát, franciákat, hollandokat, belgákat, svédeket már nem is mondom. Lengyeleket, szlovákokat, stb.
ancilla
2023. május 11. 21:28
Nem uncsi még ez, fijjug?
zara
2023. május 11. 19:40
egy beteg csinált valamit, de bele kell keverni a adologba h 'Covid-tagadó' bármit is jelentsen az ...idióták...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!