Jakab Péter kimaxolta a bezzegromániázást (Videó)

2023. május 18. 22:19

Teljes erővel vetette magát az áruházakba a „Barilla-harcos”.

2023. május 18. 22:19
null

Jakab Péter országgyűlési képviselő csütörtökön posztolt közösségi oldalán arról, hogy Romániában mennyivel jobb élelmiszerárak vannak, mint Magyarországon. A Jobbik korábbi elnöke a román és a magyar Barilla márkájú tészták árait hasonlította össze, a részletességre amúgy nem nagyon futotta már, ugyanis míg keleti szomszédunknál egy Lidl-be, itthon már a címkék alapján minden jel szerint egy Auchanban járt, mely klasszikusan drágább, mint a német diszkont.

Ha ez nem lenne elég: Jakab két különböző terméket hasonlított össze: a romániai áruházban a független országgyűlési képviselő egy Barilla spaghetti n5-öt fogott kézbe, míg az itthoni boltban a Barilla spaghetti n3-at.

– mondta Jakab a román Lidl-ben.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BlancoAgilon38
2023. május 19. 22:39
Ugyanolyan fogyatékos maradt ez a szerencsétlen barom mint volt. Az is hülye aki egy ilyen szellemi nyomorékot követ.
Fenrir
2023. május 19. 13:37
A Barilla olasz, amivel nincs baj, bírom az olaszokat, de szerintem ha van magyar alternatíva, akkor azt kell megvenni. És van, több teljesen jó minőségű magyar spagetti tészta van (a coop-ban mindenképp, de gondolom máshol is), ami jóval olcsóbb mint a Barilla, aminek a magas árában azért bőven bennevan a márkanév megfizetése. Szóval magát nemzeti oldalinak való politikusként arról beszélni, hogy melyik nem hazai tulajdonban álló lánc boltjában vegyem meg a nem hazai márkájú cuccot, elég szomorú.
nyugalom
2023. május 19. 13:27
Mamusz et-nő elzavarta vasarolni?
alphaville
2023. május 19. 13:18
Éppen ma láttam a Pennyben 260 forintért sajátmárkás spagettit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!