Így szúrt oda a hollywoodi woke-őrületnek Elon Musk

2023. május 20. 07:51

Feltette a kérdést, kinek kellene játszania Hófehérkét.

2023. május 20. 07:51
null

Elon Musk úgy döntött, megtrollkodja picit a woke-őrületben lubickoló Hollywoodot, Twitterre kiposztolt egy mémet, amely azt kérdezi, kinek kellene játszania Hófehérkét egy esetleges filmben. A válaszok között szerepel Gal Gadot (Wonder Woman, Különösen veszélyes bűnözők), Ana de Armas (Szárnyas fejvadász 2049, Szöszi), Rachel Zegler (West Side Story, Shazam!), ám a legtöbb szavazatot Terry Crews kapta.

Bár ez nem derül ki a bejegyzésből, ám valószínűsíthető, hogy Elon Musk ezzel akart reagálni a Netflix legújabb „dobására”, a fekete Kleopátrára. A gond a Netflix ötletével az, hogy Kleopátra makedón származású volt, erről ITT írtunk bővebben.

Nyitókép: Britta Pedersen / POOL / AFP

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2023. május 20. 23:43
És a makedónok között nem voltak niggerek? Az egy mai Netflix "történelmi" sorozatban simán előfordulhat. Talán még Nagy Sándor is lehet benne nigger. Normális ember nem néz Netflixet. Főleg, hogy még fizet is érte. Aki ezért még fizet is, az bármit megérdemel. Egyiptomnak különben voltak fekete, núbiai fáraói is rövid ideig. De az hót ziher, hogy egy római hadvezér nem csinált volna gyereket egy niggernek, akit még el is ismer és bemutat Rómába, mint örökösét. A néger nők is lehetnek szépek, de nem mutat rajtuk jól a smink. Amit az egyiptomi nők előszeretettel használtak. Főleg Kleopátra.
Trinitysum
2023. május 20. 20:29
Musk is tagja a háttérhatalomnak, amiről kezd kiderülni, hogy megosztott. Egyre jobb! Divide et impera!
Ergit
2023. május 20. 14:41
Minden klasszikus, ősi történetnek jelentései vannak! Minden szereplő fontos, és fontos, hogy az legyen, aminek lennie kell! A Hófehérkének fehérnek fejkete hajjal, (ahogy Desdemonának is fehérnek, szőke hajjal, miközben a Mórnak afrikainak kell lennie,) mivel a fehér az ártatlanság jele, ezzel is kiemelve, milyen gonosz a mostoha, hogy egy ártatlan lányt akar elveszejteni! (Desdemonánál pedig a makulátlanságot jelzi a fehér bőr és a szőke haj, miközben a Mór feketesége, a Mór lelkében lévő félelmeket jeleníti meg.) Azt nem tudom, hogy az afrikai, az ázsiai népeknél mi jelképezi az ártatlanságot, tisztaságot.
olajfa1
2023. május 20. 13:29
Libbantaknak a többezer éves tény EGYÁLTALÁN NEM GOND! Ha ők aszongyák hogy Kleopárta fekete volt és férfi akkor addig tüntetnek amíg az összes történelemkönyvet át nem írják... ÉS KÉSZ ! PINT TUMM! AZ ÜGY LIBERÁLDEMOKRATIKUS MÓDON LEZÁRVA! ENNYIKE! ilyen egyszerű a libbantaknak az igazság és a valóság...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!