Donald Trump a CPAC-en: Orbán Viktor nagyszerű ember, nagyszerű vezető! (VIDEÓ)

2023. május 05. 10:02

Videóüzenetben méltatta a magyar miniszterelnököt az USA korábbi elnöke.

2023. május 05. 10:02
null

Donald Trump köszönetet mondott a konferencia szervezőinek és külön üdvözölte Orbán Viktort is. A volt amerikai elnök azt mondta a magyar kormányfőről, hogy egy nagyszerű vezető és nagyszerű ember. Trump ezek után arról beszélt, hogy a konzervatívok történelmi csatát vívnak a marxista globalistákkal és a kommunistákkal az egész világon.

– jelentette ki.

Trump szerint a nyugati civilizáció komoly bajban van, Európában és Amerikában is „össze kell fogni, hogy megvédjük határainkat, zsidó-keresztény értékeinket, identitásunkat és életmódunkat”.

A volt amerikai elnök üzenetében kiemelte, négyéves hivatali ideje alatt megtisztelő volt számára mélyíteni az Egyesült Államok és Magyarország közötti különleges barátságot.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2023. május 05. 12:47
Szorul a hurok Biden nyaka körül. Szorul a hurok a liberálfasiszta-rezsimek és a politikai háttérhatalom nyaka körül, az USA-ban, Európában. 2-3 év és radikálisan megváltoznak az erőviszonyok, eltolódnak az erővonalak.
vajda
2023. május 05. 12:37
Madarat tolláról, embert barátjáról.
robipecs
2023. május 05. 11:55
Itt van Europában Trump, mégse jött el személyesen.
Isten jobb keze
2023. május 05. 11:42
Igen nagyszerű vezető, aki könnygázzal támad fiatalkorú tanulókra, gyerekekre! Te meg tramplika sziddle magad szarházi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!