Nem, Orosz Anna, ez egy építési területet jelző kordon

2023. május 09. 08:43

A felnőttek meg azért rakják vissza mindig a „hazugság kordonait”, hogy ne sérüljön meg senki.

2023. május 09. 08:43
null
Dezse Balázs
Dezse Balázs

„Nem, Orosz Anna. Ez egy építési területet jelző kordon. A Momentum Mozgalom meg csak egy csapat buta, unatkozó hülyegyerek. A felnőttek meg azért rakják vissza mindig a »hazugság kordonait«, hogy ne sérüljön meg senki az építési területen. Mondjuk egy arra járó gyerek. Én nagyon örülök, hogy ennyire ostobák vagytok, meg remekül szórakozik rajtatok az ország, de a rendőröket sajnálom, ők biztosan nagyon unják már.”

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zorroro
2023. május 13. 13:05
1. a rendőrség arról tájékoztatta az 1. kerületi polgármestert, hogy nem építési kordon, "védett személyek biztosítását" szolgálja 2. a pápalátogatás idején meg is szűnt "építési kordon" lenni, felszámolták (majd visszaépítették) 3. a bíróság is megállapította, hogy nem jogszerű, nem építési terület (nem személyi biztonságot véd, hanem szabadságjogokat szűkít)
ersa57
2023. május 12. 19:29
Egyetértünk! A Karmelita előtt lévő utca sem magánterület! Mitől fél a miniszterelnök?? Fél, hogy a diákok kioltják az életét??
ersa57
2023. május 10. 13:52
„Nem, Orosz Anna. Ez egy építési területet jelző kordon." Milyen érdekes?! A rendőrök nem a veszélyes építési területet védték, ott simán engedték lebontani a kordont. Nekik az volt a fontos, hogy a miniszterelnöki hivatal bejáratát ne közelítsék meg a tüntetők, mert OTT VAN AZ IGAZI VESZÉLYZÓNA, AHOL A MINISZTERELNÖK ÉS A KORMÁNY TAGJAI NAPONTA KÖZLEKEDNEK!!!!!
rendesember
2023. május 09. 18:03
Olyasmi lehet ez nekik mint a Kőműves Kelemen sztorija. De hegy nap arra ébrednének, hogy a kordont nem építették vissza akkor mit csinálnának?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!