Hoppá! Ezúttal nem kordont, hanem „korosnt” bontott a Momentum a Karmelitánál (VIDEÓ)

2023. május 09. 07:08

A legutóbbi alkalommal, amikor a tüntetők a várban jártak, akkor a rendőrségnek több személlyel, köztük egy baloldali országgyűlési képviselővel szemben is intézkednie kellett. 

2023. május 09. 07:08
null

A Momentum folytatta korábban már erőszakba torkollott politikai akcióját, és ismét a Budai Várba vonultak politikusai, hogy a miniszterelnök hivatala közelében felállított építési területet elkerítő kordont lebontsák. 

A legutóbbi alkalommal amikor a tüntetők a várban jártak, akkor a rendőrségnek több személlyel, köztük egy baloldali

országgyűlési képviselővel szemben is intézkedniük kellett. 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2023. június 14. 16:43
és találtak korosntot?
akiaki
2023. június 14. 16:41
úgy látszik erre élveznek, ráülhetnek egy kerítésre, nem értem a lényeget
olvass
2023. június 13. 12:33
Lám-lám, milyen furmányosak ezek a NER-es Fideszesek. A kordont korosnra cserélték le, hátha ezzel zavarba ejtik a kordonbontókat (esetleg észre sem veszik). De nem jött be! - bibibiiii !!! Ezek a tökös legények (leányok, sőt +államférfi) úgy bontották a korosnt, mint a kordiont anno. Tán még jobban is!
Palatin
2023. június 13. 11:41
Azt hiszem eldölt a verseny. A Momentum a legidiótább gyülekezet. Náluk lejjebb már csak azok vannak, akik támogatják öket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!