Ujhelyi nem válaszolt egyenesen Kacsoh Dániel kérdésére

2023. május 29. 08:18

Miért nem tudja azt válaszolni, hogy igen, meg fogja szavazni, hogy Magyarország nem alkalmas?

2023. május 29. 08:18
null
Bauer Tamás

„Ilyenkor egy vendég újságíró is csatlakozik a két műsorvezetőhöz, ezúttal a Fidesz-média jeles képviselője, Kacsóh Dániel a Mandinertől, aki rendszeresen feltűnik az ATV-ben. Első kérdésként (amely a Szigorlatban mindig a vendégnek jut) azt kérdezte Ujhelyitől, hogy vajon meg fogja-e szavazni az Európai Parlamentben azt az öt pártcsalád által benyújtott javaslatot, amely szerint Magyarország – pontosabban a mai magyar kormány – nem alkalmas arra, hogy 2024 második félévében ellássa az Európai Tanács soros elnökségét. Válasz helyett Ujhelyi másról kezdett el beszélni, és a kérdésre az adás végéig nem válaszolt.

A Fidesz-média jeles képviselője később azt is megkérdezte az adásban, hogy vajon egyetért-e a Bizottság költségvetéssel kapcsolatos jelentésében foglalt javaslattal, hogy a magyar kormány szüntesse meg a rezsitámogatást. Ujhelyi pontosította a dolgot, szerinte Bizottság javaslata csak annyit mond, hogy tegyék a támogatást rászorultsági alapúvá, de az egyenes válasz, vagyis, hogy egyetért-e a Bizottság javaslatával, ezúttal is elmaradt.

Kacsóh – ismétlem – a Fidesz-média embereként provokálja az MSZP által az európai parlamentbe juttatott baloldali EP-képviselőt. Ki akar mondatni vele valamit, ami a Fidesz híveit megerősítené abban, hogy a baloldali képviselők nem a magyar érdekeket, hanem a nemzetközi baloldal törekvéseit képviselik az EP-ben. A dolgát végzi, amiért a fizetését kapja. Miért nem tudja Ujhelyi azt válaszolni, hogy igen, meg fogja szavazni az öt pártcsalád javaslatát, mert maga sem tartja méltónak az Orbán-kormányt arra, hogy soros elnök legyen? Miért nem tudja Ujhelyi azt válaszolni, hogy igen, egyetért a rezsitámogatás rászorultsági alapú átalakításával? Miért fél egyenes választ adni a feltett kérdésre?”

Nyitókép: MTI Fotó, Soós Lajos

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
őrnagyőrnagy
2023. május 30. 10:51
Mert ugyanolyan komcsi féreg, mint te, aki mást mond, mást gondol és mást cselekszik.
amca
2023. május 30. 08:25
Akkora a diktatúra ,hogy ez a komcsiagyonverő, komcsilehudjozó ÁVOs disznó,még szabadon ugathat. Böfögsz komcsi. Röfögj , nyugodtan.
Lolka-Bolka
2023. május 30. 05:17
oszt apura gondolva mi jutrszettel fel ket szadista embermellet szegyedbe te gecy . anya sem volt kulomb . hogy nottel felket szadista fereg mellett te DEMOKRATA . kurva anyadat , meg apadat .
Tidal_wave
2023. május 30. 00:11
"Kacsóh – ismétlem – a Fidesz-média embereként provokálja az MSZP által az európai parlamentbe juttatott baloldali EP-képviselőt." Vazze, ezen beszarok. Az újságírónak talán nem az a feladata, hogy kemény kérdéseket tegyen fel? Vagy talán az ellenzéki politikusokat óvni kell a fújó széltől is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!