Antifa-ügyben csapott össze Jámbor András és Kocsis Máté

2023. május 02. 16:11

Békétlenséget szító, külföldről támogatott, tőről metszett kommunistának nevezték a Párbeszéd politikusát.

2023. május 02. 16:11
null

Jámbor András indulatos parlamenti felszólalásában a Szikra Mozgalom aktivistájáról beszélt, akit 14 napig tartottak a hatóságok előzetes letartóztatásban, majd kiengedték és megszüntették ellene az eljárást. A Párbeszéd politikus nehezményezte, hogy „egyetlen hír sem jelent meg a jobboldali médiában arról, hogy ártatlanul vádoltak meg egy embert”. Jámbor András úgy véli, hogy bocsánatot kell kérni az aktivistától.

A Szikra Mozgalom vezetőjének parlamenti felszólalására Rétvári Bence válaszolt, aki szerint Jámbor és társai az antifa mozgalmat megpróbálják szalonképessé tenni, azt akarják megmutatni, hogy ez egy vállalható mozgalom, holott ez nem így van.

– szögezte le az államtitkár, aki szerint utcai erőszakot követett el az antifa mozgalom, semmi keresnivalója sincs Magyarországon, Jámbor András mégis mentegeti.

– zárta. A későbbiekben személyes érintettség okán kért szót Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, aki Jámbor András napirend előtti felszólalására reagálva az ellenzéki képviselőt egy

 nevezte.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2023. május 03. 16:15
Hát, igen. Vannak provokatőrök, akik alig várják, hogy hazánkra ugrasszák a korrupt EU-s bíróságukat. Ez az egész annyira szánalmas, aljas, veszélyes, hazaáruló ,hamis. Végtelenül kicsi réteget képviselő személyek ülhetnek ezek közül az országgyűlésben, akik igazából bélyegnyalásra is alkalmatlanok, mert nem tisztelnek semmit sem. A Posta munkáját sem.
NERbot
2023. május 03. 11:42
A kigyúrt, erőszakos Jámbor András az egész nemzetet félelemben tartja!
syphax
2023. május 03. 05:10
Kommunista ŐSKÖVÜLET, idefosott antifa fosszzilia ez a j.a. NEVŰ BŰZLŐ-ROTHADÓ állati DÖG-TETEM.
Scio
2023. május 02. 22:22
Igazán meglátogathatnák a Goj motorosok őket, vagy méginkább a Betyársereg...lehet, hogy "kialudna" az a szikra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!