Antifa-ügyben csapott össze Jámbor András és Kocsis Máté

2023. május 02. 16:11

Békétlenséget szító, külföldről támogatott, tőről metszett kommunistának nevezték a Párbeszéd politikusát.

2023. május 02. 16:11
null

Jámbor András indulatos parlamenti felszólalásában a Szikra Mozgalom aktivistájáról beszélt, akit 14 napig tartottak a hatóságok előzetes letartóztatásban, majd kiengedték és megszüntették ellene az eljárást. A Párbeszéd politikus nehezményezte, hogy „egyetlen hír sem jelent meg a jobboldali médiában arról, hogy ártatlanul vádoltak meg egy embert”. Jámbor András úgy véli, hogy bocsánatot kell kérni az aktivistától.

A Szikra Mozgalom vezetőjének parlamenti felszólalására Rétvári Bence válaszolt, aki szerint Jámbor és társai az antifa mozgalmat megpróbálják szalonképessé tenni, azt akarják megmutatni, hogy ez egy vállalható mozgalom, holott ez nem így van.

– szögezte le az államtitkár, aki szerint utcai erőszakot követett el az antifa mozgalom, semmi keresnivalója sincs Magyarországon, Jámbor András mégis mentegeti.

– zárta. A későbbiekben személyes érintettség okán kért szót Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, aki Jámbor András napirend előtti felszólalására reagálva az ellenzéki képviselőt egy

 nevezte.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik