Videón, ahogy Biden arról „viccelődik”, keresztényeket célozhatott-e a nashville-i támadó

2023. április 01. 08:00

Erre a nyilatkozatra aligha lehet büszke az amerikai elnök.

2023. április 01. 08:00
null

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: egy transznemű korábbi diák gyilkolt meg 6 embert a nashville-i keresztény iskolában. A 28 éves Audrey Hale áldozatai között 3 gyermek is volt. Erről itt írtunk bővebben.

Az eset után kiderült, hogy a támadó otthonában búcsúüzenetet találtak, valamint az iskola részletes térképeit, amelyeken a nő felvázolta a bűncselekmény végrehajtását. A 28 éves Audrey Hale magát transznemű nőként határozta meg, és korábban az iskolába járt. Erről itt olvashat bővebben.

A rendőrség kiderítette, hogy Hale egy piros táskával hagyta el otthonát a reggeli órákban, az anyja nem tudta, hogy abban viszi a fegyvereket majd a merénylet helyszínére. Cikkünk írásáig azonban nincs pontos információ azzal kapcsolatban, mi volt az indítéka a transznemű támadónak.

Josh Hawley republikánus szenátor szerint a támadás keresztény hívőket célzott.

Biden: Viccelek

A sajtó Joe Biden amerikai elnököt is megkérdezte arról, mi a véleménye a történtekről, szerinte is keresztényeket célozhatott-e a támadás. Az amerikai elnök azt válaszolta:

Biden „viccelődését” az alábbi videóban (angol nyelven és felirattal) nézheti vissza:

Josh Hawley republikánus szenátor időközben felszólította az FBI-t és a belbiztonsági minisztériumot, hogy gyűlölet-bűncselekmény elkövetése miatt indítsanak nyomozást.

Nyitókép: MTI/EPA/Sipa USA pool/Oliver Contreras

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eljolesz
2023. április 02. 10:48
Miért pont erről lenne valami fogalma Hugyos Józsinak?
Martell 2
2023. április 01. 18:33
Ritka gonosz vénember, nem hiába tette meg elnöknek a háttérhatalom.
Aerion
2023. április 01. 15:32
dzsó bájden, az Amerikai Egyesült Államok csalással megválasztott úgynevezett elnöke azóta keresztényellenes, hogy az első felesége és a lánya autóbalesetben meghaltak mintegy 50 éve. Ez egyben annak dátuma is, hogy az emberiség ellenségeinek szolgálatába szegődött, mert meggyőződött róla, hogy nincs Isten. Vagy ha mégis, azt sátának nevezik.
Hazafi Teddymackó
2023. április 01. 11:56
Háborús bűnös, eljátsza a hülyét, hogy megússza a börtönben megdöglést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!