Egyszer csak összeomlott egy ház Marseille-ben, súlyos sérültek vannak

2023. április 09. 08:17

Többen gázszagot éreztek.

2023. április 09. 08:17
null

Legalább öten megsérültek egy lakóház összeomlásának következtében Marseille központjában szombat éjjel. A hatóságok azt gyanítják, hogy a ház robbanás miatt dőlt romba. Benoit Payan, a francia város polgármestere azt mondta, hogy öt embert kellett kórházba szállítani súlyos sérülésekkel. Hozzátette, hogy még nem sikerült megfékezni a keletkezett tüzet, ezért egyelőre nem tudják megkezdeni a kutatási munkákat.

– mondta a polgármester.    

A tűzoltóság közlése szerint fennáll annak a veszély, hogy a szomszédos épület is összeomolhat. Az éjszaka történt robbanás okát egyelőre nem sikerült megállapítani, de többen erős gázszagot éreztek.

(MTI)

Fotó: Illusztráció. Nicolas TUCAT / AFP

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. április 09. 18:48
Ez már az amerikai drága gázvolt?
letsgobrandon
2023. április 09. 15:45
jól meg volt építve.. igazi nyugati minőség
Kormánypárti2
2023. április 09. 15:35
Szerencse hogy odaírták a kép alá hogy "illusztráció" mert még a végén azt hinné az egyszerű halandó, hogy Frankhon dicső Marseilless-ében is vannak ilyen rabtelepek.
teljesenertelmetlen
2023. április 09. 13:45
Hangulatos környék, szeretnék itt lakni! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ez ugye a fényességes NYUGAT?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!