Sebestyén Balázs a dalai láma kisfiúnak tett nyelvszopkodós javaslatáról: Én nem látok pedofíliát (VIDEÓ)

2023. április 17. 21:43

Szerinte szó sincs itt abúzusról.

2023. április 17. 21:43
null

Tendzin Gyaco bocsánatot kért, miután egy kisfiútól nemrég azt kérte, hogy adjon a szájára puszit, majd arra utasította a kiskorút, hogy „szopogassa a nyelvét”. A meglehetősen furcsa jelenet megosztotta az olvasókat, sokan megbotránkoztak, egyesek azonban védelmükbe vették a dalai lámát.

Utóbbiak közé tartozik Sebestyén Balázs is. A rádiós műsorvezető szerint túl van lihegve az ügy, állítása szerint az egész nem más, mint egy rosszul elsült poén,

szó sincs abúzusról.

A műsorvezetők mindegyike azon az állásponton van, hogy a dalai láma biztosan nem pedofil, Sebestyén Balázs azonban kifejtette, ő biztosan szájon csókolta volna a vallási vezetőt, abban látja a hibát, ahogy a világ nagyobbik része a kiragadta a részletet a kontextusából és 

nyugati szemüvegen keresztül értelmezi a látottakat.

Úgy folytatta, egy ilyen poént nyilván nem tehet meg egy egyházi vezető, azonban Tendzin Gyacónak sokat köszönhet az emberiség, ráadásul ha lenne pedofilügye, Kína rég nyilvánosságra hozta volna, ugyanis minden mozdulatát megfigyelik és lehallgatják. 

– zárta.

A beszélgetés az 55. percnél indul: 

Nyitókép: Facebook

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Galsó Atya
2023. április 18. 10:33
Nem érdekel se a dalai Láma, se bestyén Blamázs.
Alcofrybas
2023. április 18. 09:57
Tendzin Gyaco Dzsepcun Dzsampal Ngagvang Loszang Jese Tendzin Gyaco (olykor Gjaco átírással is), született Lhamo Donrup (tibeti: buZie-wAgy: Lha-mo Don-grub) Őszentsége Dzsanáz Pöcselenncsüng Láma, született: Láma Don Rupó, átírással Láma Fajs-Aki, őfelsége yNelvöltögetöfelsegge Hererángási-fasszopási kisklambó.
Rodolfo
2023. április 18. 09:55
Nevetséges amikor egy ilyen prosztó f@szt, mint SB-t tesz meg a média morális iránytűvé. Jóhogy nem már Bochkor és Boros, vagy akár a f@szparaszt Majoros mondja meg mi a frankó. Mondjuk, az is egy hülye aki ezeknek a majmoknak teret ad az életükben.
Hangillat
2023. április 18. 09:43
Lámafília?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!