Csintalan: Az én nemzedékem most a leghülyébb ebben az országban

2023. április 23. 08:32

Újabb nagy megfejtések a Kötöttfogásban.

2023. április 23. 08:32
null

„Sok szempontból megfejthetetlen a rendszer támogatottsága, vagy legalábbis számomra időnként érthetetlen. Egy picit egyszerűbben látom a világot az elmúlt száz év alapján, különös tekintettel arra, hogy

És elvileg tanultunk valamit az iskolában, de semmiféle konzekvenciáját nem látom ennek, politikai értelemben különösképp nem” – fejtegette Csintalan Sándor a Kötöttfogás legutóbbi adásában.

Ismeretes: Csintalan korábban az alábbi gondolatokkal fakadt ki: „(Orbán Viktornak) egy kibaszott kurva szava nincsen arról, hogy mi van ebben az országban, és megteheti, mert egyenlőre ez a sok hülye azzal van elfoglalva – legalább 3 millió –, hogy akkor most az ő, egyébként nem létező identitását meg fallikus problémáit az Orbán faszakodása oldja meg.”

Most is azt fejtegette, nem érti, miért szavaznak az emberek a jelenlegi kormányra, pedig nekik mindig csak rosszabb lesz. Például most a kereskedőknek. Mindebből szerinte az is következik, hogy ez a „katasztrófa-rendszer akkor fog megbukni, ha szétrohad”.

Nyitókép: YouTube

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsakIstenSzabad
2023. április 25. 11:29
Kérdésem hozzá (is): ha kivándorolna, nem javulna a helyzet? :)
lbs0420
2023. április 25. 00:21
Ez a vén, minden pártból kikopott alak, aki elitta azt a - nem túl sok - eszét is, amely neki jutott és persze magából indul ki! Lehet hogy neki - a sok egyéb mellett - "fallikus problémái" is vannak (Ennyi alkoholfogyasztás után egyébként nem csoda!) de ami röhejes, hogy a szokásos komcsi módon mindenkire ( már akinek van eredetileg is a kérdéses testrésze a születése óta...) általánosít! De nem baj, mondjon még sokáig ekkora képtelenségeket - ezzel csak a nemzeti oldalt erősíti! Már a nemzetivel ellentétes oldalon sem veszik az ottani - még gondolkodni is képes (Kevesen vannak!) politikai tényezők komolyan!
Igazszó
2023. április 24. 10:45
Ez a kommunista zsidó szar 10 évig volt fidesz tag, sztár a hírtv-ben. Passzol kövér, tompika meg a kvótaribancok mellé.
syphax
2023. április 24. 07:06
"....„Sok szempontból megfejthetetlen a rendszer támogatottsága, vagy legalábbis számomra időnként érthetetlen. Egy picit egyszerűbben látom a világot az elmúlt száz év alapján, különös tekintettel arra, hogy az én nemzedékem most a leghülyébb ebben az országban." Nocsak...nocsak. Véletlenűl néha-néha a valóságot látja ez a CSIIINYTALAN SATYA. Anno alaposan SZÉTVERTÉK AZ EGYÉBKÉNT IS BUTA TÖKFEJÉT..ez nyilván nem hiányzott. De az egri Ho Shi Minh "padagogiai főoskolán" ahol ez a fazon is "tanult"--állitólag--tettek róla hogy hülye legyen e te nemzedéked...apafej... Kapsz egy kis piros pontot.(tudod: 5 kis piros pont ér 1 nagypirosat)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!