A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Az anya nő – három bíróságnak kellett kimondania

2023. április 18. 06:20

Okafogyottnak tűnik a hazánk ellen indított per, amelybe a kétharmad EU beszállt. Idióták.

2023. április 18. 06:20
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„Vagy három bíróságnak kellett kimondania azt a banális és magától értetődő tényt, miszerint az anya nő. (Ebből nem csupán formállogikailag következik, hogy az apa viszont férfi – heuréka!) Viszont ha három bíróság is kimondta, elég oka-fogyottnak tűnik a hazánk ellen indított per, amelybe a kétharmad EU beszállt, bizonyítandó, mennyire wok-ok ők. Vagy csupán idióták.”

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NERbot
2023. április 18. 15:46
Maradéktalanul támogatom Bayer Zsolt szüléshez való jogát. A szoptatáshoz szükséges emlőszerkezettel már most rendelkezik.
szintetikus
2023. április 18. 12:43
zsótika, mi van az új amcsi barátoddal? jóban vagytok? szereted őket? :DDDD
enes
2023. április 18. 12:07
El fognak ítélni, nem kérdés. Lehet-e azt lépni, hogy előtte 1 nappal törlik a törvényt, abírósági döntés után 1 nappal, új cmímmel, itt-ott változtatott szöveggel életbe lép... Akkor megint van 1-2 évünk.
szájbarúglakbájern
2023. április 18. 12:05
akárhányszor elolvasom az írásait mindig egy húgyszagú dőlöngélő foltosgyatyájú lefingott pultot támasztó anegdótázó valaki jut eszembe, aki az " akarok végre valaki lenni figyeljetek már rám" és a "megírok bármit csak számítsak már " továbbá a " a simán eladom a lelkem csak tartsanak már valakinek " acrkifejezéssel ül. Az van hogy ez a magaműfajában és tartalmában egy szemét, gyűrendő és hajítandó anyag, és igen mint a szart úgy utállak benneteket. Semmi wok meg ukrajna ..egyszerűen nem vagytok jó magyarok/nem a jó magyarsághoz tartoztok. Ez a fogalom született meg a züllétségetek kapcsán, És hogy Zsolti a figyelem központjába kerül időnként egyfajta eredmény . Hitehagyott kohézió nélküli társadalomban a ragasztószalag is megoldás de szerencsére elszakad majd aztán a jobb magyarok idővel megjavítják és befoltozzák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról