Ráczné Földi Judit kiakadt a Telexre: „El sem akartam hinni, hogy ez megtörténik”

2023. március 16. 09:24

A DK-s politikus állítja: nem Gyurcsány furcsa ölelését, hanem a Telex kérdezősködését élte meg abúzusnak.

2023. március 16. 09:24
null

Ráczné Földi Judit hosszú Facebook-posztban reagált arra, hogy a DK március 15-i rendezvényén újságírók hada kérdezte a múlt heti beiktatásán történtekről, mikor is Gyurcsány Ferenc meglehetősen furcsa módon köszöntötte a képviselői esküjét tévő politikust. Az év elején elhunyt Kordás László helyére jelölt Ráczné közösségi oldalán úgy fogalmazott, ahogy megérkezett a DK eseményének környékére, „már jött is elém a propagandasajtó és a színpadig kísért a HírTV egyik embere, ugyanazt a kérdést hajtogatva megállás nélkül: zaklatásként, abúzusként éltem-e meg Gyurcsány Ferenc elnök úr ölelését a parlamenti eskütétel után?”

Ráczné felháborodásának adott hangot, azt mondta, hiába beszélt erről az RTL-nek és az ATV-nek,

nem tudják tudomásul venni, nem tudnak belenyugodni abba, hogy együtt örültem a pártom elnökével, hogy minden nemtelen támadás ellenére országgyűlési képviselő lehettem”.

Ráczné Földi Judit kijelentette, meglepődött azonban a Telexen, ugyanis az újság egyik munkatársa is ugyanebben a témában tett fel neki kérdéseket a március 15-i DK-s eseményen. 

Az autóig kísért, kínos közelségben, és erőszakosan folyamatosan ugyanazt kérdezgette, mint a HírTv-s kollégája”

– jelezte, majd úgy folytatta, el se akarta hinni, hogy ez megtörténik.

„És senki ne értsen félre, pontosan tudom, hogy a sajtó dolga, hogy kérdezzen. Ha valaki, akkor én aztán az elmúlt időszakban különösen megtanultam azt is, hogy nekünk politikusoknak pedig sokkal többet kell tűrni. De, hogy a nemzeti ünnepünkön ugyanaz az egyetlen kérdés érdekli a HírTv-t és a Telexet, ráadásul egy olyan kérdés, amit már több helyen megválaszoltam, az elgondolkodtató. Viszont akkor most válaszolok: nem, nem éltem meg Gyurcsány Ferenc baráti ölelését abúzusnak” – folytatta.

Amit ma a HírTv és a Telex csinált velem utcai üldözésben, érezhetően azzal a céllal, hogy egy újabb kínos lejárató anyag készülhessen rólam, azt valóban zaklatásnak éltem meg!”

– zárta.

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mammer
2023. március 16. 21:12
Most akkor képzeljük el, hogy ezt Orbán csinálja... Ugye, milyen más lenne a visszhangja..! Ahogy Gulyás Gergelyt most hirtelen hogy lenácizták, de a Bíró csávónak a tetűhintásozást, judapestezést milyen könnyen megbocsájtották, hát elnézést kért a lelkem!
Dolll
2023. március 16. 19:36
Persze, hogy nem élte meg zaklatásnak. A kis rosszéletű már régen megszokta, hogy a seggét is bárki markolászhatja. Nem csoda, hogy 40 évesen 55-nek néz ki. Sokat élt....
CharlieM
2023. március 16. 16:00
Kérdésekkel zaklatta az újságíró. Jaj szegény kicsifidesz.
pumuklik
2023. március 16. 15:31
Ez is csak egy zs..ó nő! ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!