Lemondott a Fidesz egri frakcióvezetője

2023. március 29. 07:56

Egerben már tavaly nyáron belháború tört ki a Fideszben.

2023. március 29. 07:56
null

A 24.hu arról ír, hogy a Fidesz egri frakcióvezetője egy kedden közzétett videóban bejelentette, hogy lemond pozíciójáról. Oroján Sándor reményét fejezte ki, hogy döntésével az önkormányzatban kevesebb energiát visz el a politikai csatározás közte és az ellenzéki polgármester, Mirkóczki Ádám között. Emlékeztettek: Egerben tavaly nyáron belháború tört ki a Fideszben.

A frissen megválasztott parlamenti képviselő, Pajtók Gábor a nyilvánosság előtt vádolta meg Orojánt azzal, hogy a közgyűlésben »elvtelen paktumot kötött« az MSZP-sekkel,

és „egyéni érdekek mentén politizál”. Pajtók mint választókerületi elnök tavaly decemberben a 24.hu-nak megerősítette: az ellentétek annyira elmélyültek, hogy elrendelték a városi Fidesz-szervezet feloszlatását.

Bár a lemondó nyilatkozatban Oroján azt mondta: fontos számára a Fidesz egysége, és a közéleti munkájában a jövőben támogatni kívánja Pajtókot és törekvéseit, ezzel, úgy tűnik, elkésett. A Fidesz-szervezet újjászervezésekor ugyanis nem vették vissza a párt tagjai közé, igaz, hivatalosan nem is kérte ezt, így a frakcióban is csak párton kívüliként őrizheti meg a tagságát, írja a portál.

Nyitókép: Facebook-videó

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2023. március 29. 08:44
Ez egy politikában bevett módszer, amikor másként már nem lehet tompítani az ellentéteket.
kunfia
2023. március 29. 08:27
Elkezdődött a FIDESZ-ben a pénzért való marakodás, csökkent a lopható pénz, az meg kell a gazda egyre mohóbb családjának.
-Zsolt-
2023. március 29. 08:24
Hamarosan kiderül majd, hogy volt párszázezer pucér gyerek a laptopján. 🤣🤣🤣
pipa89
2023. március 29. 08:22
Nincs jó üzenete az ilyen kakasviadaloknak. Oda kell egyet b.szcsizni fentről, hogy rend legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!