Vera Jourová nettó magyargyűlölő – Deutsch Tamás a Mandinernek

2023. február 21. 18:04

A Fidesz EP-képviselője reagált arra, hogy az Európai Bizottság alelnöke szerint az európai adófizetők se szeretnék, ha az uniós források Magyarországra jönnének.

2023. február 21. 18:04
null
Bokor Gábor

Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnöke a magyar delegáció pénteki látogatása után azt mondta, az európai adófizetők nem szeretnék, ha olyan helyre kerülnének az uniós pénzek, ahol „gond van a jogállamisággal”. Mivel az EB veszélyben érzi a hazai igazságszolgáltatás függetlenségét, továbbra is felfüggeszti a Magyarországnak járó 5,8 milliárd eurós covid-támogatást, továbbá a 9,6 milliárd euró kedvező kamatozású hitelt.

A politikus nyilatkozatára Deutsch Tamás a Mandineren keresztül reagált, a magyar kormánypárt EP-képviselője azt mondta, Jourová állításával szemben, amit az európai adófizetők szeretnének, hogy véget vessenek a brüsszeli korrupciónak. 

– fogalmazott lapunknak Deutsch Tamás, aki szerint a brüsszeli korrupció megfertőzte az összes európai uniós intézményt. Állítása szerint a jéghegy csúcsa vált láthatóvá a beindult büntetőeljárások kapcsán.

– közölte az EP-képviselő, majd úgy folytatta, Jourová nyilatkozata azért több mint felháborító, mert az Európai Uniónak elképesztően kifinomult struktúrájú intézményrendszere van a korrupció megelőzése és feltárása érdekében, mérhetetlen mennyiségű ember dolgozik ezen a téren, s az egész rendszer mégis vaknak bizonyult a brüsszeli korrupció feltárását illetően.

– szúrt oda Deutsch Tamás, aki szerint valójában nem is jogállamisági kérdésről vagy korrupció elleni küzdelemről van szó Magyarországgal kapcsolatban. Az EP-képviselő megkockáztatja, Vera Jourová esetében a magyargyűlölet, a hungarofóbia szintjéig eljutó politikai elfogultságról van szó. 

Deutsch Tamás szerint Vera Jourová Soros György embere, büszkén képviseli a magyar származású, amerikai milliárdos spekuláns által hirdetett értékeket. 

– folytatta. 

Deutsch Tamás úgy fogalmazott, a Jean-Claude Juncker-féle Európai Bizottság, s most az Ursula von der Leyen által vezetett Európai Bizottság olyan politikai testület, amelynek politikai értékválasztása és ideológiája van, amelynek megfelelően politikusi konfliktusokat vállal, támadásokat intéz vele egyet nem értő tagállamokkal szemben. „Ez önmagában egy súlyos probléma” – mondta az EP-képviselő, aki szerint ilyen politikai nézete egy uniós biztosnak nem lehetne, Jourovának mégis van. 

 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2023. február 22. 18:38
Igen, a magyar gyűlölők minta példánya az alelnök asszony. Mind Soros György, Mr George Soros zsebében vannak, csak azt nem tudják, amit mi magyarok, akik magyarul gondolkodunk tudjuk, hogy egy magyar, Dzsordzsi bácsi úgy átveri őket, ahogy csak birja. És ők, még örülnek is neki. Allig várják a következő átb....ást. Annyira elhomájositotta őket a júdáspénz, hogy fel sem fogják, mi vár rájuk. Azt hiszik, a mocsok dolgaik titokban maradnak. Én nem kivánom senkinek, hogy Mr Soros bármely kétes titkomnak tudója legyen, mert attól fogva nem tudnék nyugodtan aludni.
skin777
2023. február 22. 03:14
"szúrt oda Deutsch Tamás, aki szerint..." Ahogy ezt a képet elnézem tomi nem csak oda szúrt...
formaegy
2023. február 21. 22:34
Vera Jourová ez a rühes kurva biztosan nem ingyen csinálja ezt az aljasságot!!!!!!!!!!!!!! Tesztek is valamit, hogy a büdös hazaárulók megkapják büntetésüket amit a rühes nyugati gyilkos férgeikkel művelnek? Ja, hogy nem. Tudjuk. B+.
Pierre
2023. február 21. 21:34
ez nagyon ócska duma, deutsch.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!