Magyarország orosz gyarmat

2023. február 07. 18:04

A kérdések kérdése pedig az, hogy Orbán Viktor miért helyezi az orosz érdekeket a magyar érdekek fölé?

2023. február 07. 18:04
null
Bartus László
Bartus László

„Magyarország orosz gyarmat

A kérdések kérdése pedig az, hogy Orbán Viktor miért helyezi az orosz érdekeket a magyar érdekek fölé? Mert az nem kérdés, hogy az Európai Unióban az orosz érdekek képviselete hozzájárult ahhoz, hogy Magyarország nem jut hozzá azokhoz az uniós pénzekhez, amelyekre elengedhetetlenül szüksége lenne. Orbán az orosz érdekek képviselete, köztük a KGB-s Kirill pátriárka miatt a saját hazáját hátrányos helyzetbe hozta, nemzetközi megítélését és kapcsolatait lerombolta. Vajon miért? Miért ennyire fontos az orosz érdekek képviselete? Miért dolgozik Orbán az oroszoknak?”

Nyitókép: Facebook

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airwolf
2023. február 09. 13:33
Sok ezer kilométerre Magyarországtól úgy formál véleményt Magyarországról mintha ő lenne a legokosabb. Abab a csoportba tartozik aki megkérdezte tőlem 2001-ben, hogy "Magyarországon még mindig tetvesek az emberek?" mert ezt hallottuk. rosszindulatú okoskodó f@szfej.
polárüveg
2023. február 08. 18:09
Mégiscsak jó Bartus László működése valamire. Kiváló hozzászólások megjelenését okozza.
machet
2023. február 08. 17:10
Nem,a kérdések kérdése az, hogy lehet valaki ekkora tokos f@sz mint te?
lyon
2023. február 08. 14:08
Bartus László húgyagyú maradt továbbra is.... (Te jössz Laci....)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!