A Pentagonhoz tartozó agytröszt azt javasolja, az USA találjon stabil, békés megoldást

2023. január 29. 12:22

Háborúmámoros médiánk és páncélozott politikusaink észreveszik majd?

2023. január 29. 12:22
Roger Köppel

„A Pentagonhoz tartozó Rand Corporation azt javasolja, hogy az Egyesült Államok az orosz biztonsági érdekeket is figyelembe véve csökkentse az ukrajnai háború eszkalációját és találjon stabil békés megoldást.

Háborúmámoros médiánk és páncélozott politikusaink észreveszik majd?”

Nyitókép: Howard J. Shatz, a RAND Corporation vezető közgazdásza/Fotó: Gyurkovits Tamás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fintaj
2023. január 29. 16:57
Akik ezt a háborút kiprovokálták, az USA és az angolok, fejezhetik be, az oroszoknak megfelelő kompromisszum felajánlásával. Az ukránok elvakult, eszeveszett zsoldosok, csak a gazdájuk parancsszavára állhatnak le.
Szabó Tamás
2023. január 29. 16:13
"...Háborúmámoros médiánk..." Csak a magatok nevében, Roger!...
Beszélgető
2023. január 29. 15:39
Az usa mesés profitért indíttatta ezt a háborút. De mit ér a mesés profit, ha elhamvad az atommáglyában? Ki kell egyensúlyozni, hogy a háború sokáig tartson, de ne pusztítson el mindent. Reméljük, hogy jobban szeretnek élni gazdagon, mint megpusztulni még gazdagabban...
Azsum
2023. január 29. 15:26
Roger Köppel minden írását követem. Jól felkészült, széles körű tudású, tárgyilagos, igazságos, pártatlan közéleti ember Svájcban. Jól érthetően, logikusan elemez és alapos. Remélem, sokan meghallják szavát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!