Orbán Viktor is megszólalt az újbudai rendőrgyilkosság ügyében

2023. január 13. 07:52

A kormányfő együttérzéséről biztosította a meggyilkolt rendőr családját.

2023. január 13. 07:52
null

Orbán Viktor a hajnali rendőrgyilkosságról azt mondta, hogy együtt érez a meggyilkolt rendőr családtagjaival. Gondoskodni fogunk róluk. Meg kell becsülni a rendőröket, mert ez egy veszélyes szakma – fogalmazott a miniszterelnök interjújában.

 

 

Jó hír, hogy az elkövetőt elfogták. A mi biztonságunk érdekében az ilyen veszélyes embereket gyorsan ki tudják iktatni - tette hozzá. Gondoljunk arra, hogy

ez megráz minket, mert nem mindennapos eset, és Budapesten ez meglehetősen ritka eset.

Mindez azt jelenti, hogy a rendőrök jól végzik a munkájukat, hogy nem történik mindennap ilyen. Az életünk valójában biztonságos és ezt meg kell becsülni – mondta el a kormányfő.

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. január 15. 20:14
Eső után köpönyeg. Írhatnám, hogy sajnálom, de 2006 után a pénzbehajtókat, cigányvédőket, buzivédőket, magyarverőket nem sajnálom. A karma dolgozik. Gyurcsótány szabadlábon, az országgyűlésben pusztít, Budaházi és társai ellen pedig végtelen eljárás folyik, jogtiprással. Ahol ez megtörténhet, ott minden bíró, ügyész, rendőr pusztuljon!
világbéka
2023. január 13. 20:11
Kúria Büntető Kollégiuma a büntetéskiszabás során értékelhető tényezőkről szóló 56. BK véleményében leszögezte, hogy súlyosító körülmény, ha az elkövető a bűncselekményt önhibájából eredő ittas vagy bódult állapotban követte el, és ennek az állapotnak szerepe volt a bűncselekmény elkövetésében.
dezilluzionista
2023. január 13. 19:45
Sokilyenesetleszmég.
Gablex
2023. január 13. 19:26
A mi biztonságunk érdekében az ilyen veszélyes embereket gyorsan ki tudják iktatn Megelőzni minek kéne a bajt, nem igaz? Orbán le kellene már váltani mert nagyon el szemtelenedtek a bűnözők!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!