Navracsics Tibor lemondana, ha neki felróhatóan nem sikerülne megállapodni az Európai Bizottsággal

2023. január 19. 06:15

„Az elkövetkező két-három hónapban meg fogunk állapodni a bizottsággal, és az Erasmus kérdése és a Horizont Európa kérdése is megoldott kérdés lesz” – szögezte le.

2023. január 19. 06:15
null

Amennyiben neki felróható okokból nem sikerülne megállapodni az Európai Bizottsággal az Erasmus-pénzekről, beadná a lemondását – jelentette ki a Partizán YouTube-csatornáján szerdán közzétett interjúban Navracsics Tibor területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős tárca nélküli miniszter.

A miniszter az Erasmus-ügy kapcsán leszögezte: „Az elkövetkező két-három hónapban meg fogunk állapodni a bizottsággal, és

Meg kell tudnunk, hogy az Európai Bizottság egészen pontosan mit akar az alapítványi egyetemekkel kapcsolatban. Megállapodunk, és megoldjuk ezt a kérdést.”

Nyitókép: Földházi Árpád

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2023. január 19. 14:35
Navracsics Tibor egy tisztességes ember, efelől nincs kétségem.
smarton84
2023. január 19. 11:33
Azt pedig ő dönti el, hogy kinek a hibája. Szerintem tudjuk kié.
dezilluzionista
2023. január 19. 10:00
Nemmondlemertnincsgerince.
Namond
2023. január 19. 09:42
Ki róná fel neki? A patyomkin látványpékséget működtető Gazdája?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!