Meglökdösték Greta Thunberget (videó)

2023. január 15. 10:53

Lovasrendőrök csaptak össze klímatüntetőkkel Németországban.

2023. január 15. 10:53
null

Rövid időre elvesztette az irányítást a rendőrség a németországi Lützerathban tartott klímatüntetésen. Több ezren tüntettek a lignitbányászat ellen, aminek az lett a vége, hogy lovasrendőröket kellett bevetni.

A tüntetésen Greta Thunberg is tartott egy beszédet. Akkor szabadult el a dolog, amikor egy ló pánikba esett, ledobta a lovasát és keresztülvágtatott a tömegen. A tömeg a tagesspiegel beszámolója szerint ekkor elkezdett a rendőrök felé futni, akik pedig viszontválaszul előrenyomultak s rúgásokkal és gumibotokkal próbálták visszaszorítani a tüntetőket. Azok pedig cserébe pirotechnikával és sárdobálással vágtak vissza. Ekkor születhetett meg az az interneten terjedő képsor is, ahol a svéd klímaaktivistát meglökdösték.

Nyitókép: Malte Ossowski / SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2023. január 18. 08:51
Még lökdösték ! Azért ez nem szép. Mikor fel is rúghatták volna !
Osztap Bender
2023. január 16. 19:43
Meglökdösték Greta Thunberget Úgy "hagyományos" módon?
simonvitéz
2023. január 16. 14:51
Ilyen amikor a kígyó a saját farkába harap. Klimaideologiával felheccelt fiatalok tömegei vs egyre keményebben (vagy éppen puhábban?) fellépo rendőrség. Érdekes lesz a végkimenetel..
Sclerotic
2023. január 16. 09:06
Furcsa idők! "Többezres" tüntetés... Greta Thunberg... Lökdösődés... Valahogyan a videó nem a "többezres" tüntetés látványát adja vissza. Meg aztán megint ezt a beteg lányt "futtatják"... Furcsa idők!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!