Egy mondatban ment neki Gyurcsánynak és Márki-Zaynak Lukácsi Katalin

2023. január 15. 22:52

A katolikus hitoktató sajátosan értékelte az ellenzék jászberényi sikerét az időközi önkormányzati választáson.

2023. január 15. 22:52
null

„Önkritikusan írom, tanulság a jövőre nézve: Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter nélkül garantált a siker” – írja Facebook-posztjában Lukácsi Katalin, utalva arra, hogy a DK nem vett részt az összefogásban a jászberényi időközi önkormányzati választáson, mégis – vagy éppen ezért – győzött az ellenzék.

Az viszont kevésbé érhető, hogy a katolikus hitoktató miként hozta ide Hódmezővásárhely polgármesterét, hiszen a hozzá köthető Mindenki Magyarországért Mozgalom is delegált jelölteket, és Márki-Zay gyűjtött is pénzt a kampányra.

A nyitóképet Lukácsi Katalin bocsátotta rendelkezésünkre; készítette: Malatinszky Dávid

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. január 16. 20:42
Ferenc testvér hallgasd meg dalom, Azt mondom néked, fö a nyugalom. Hisz popsid körül nagy a forgalom, És akolodban van trágya, dús alom. Bizony magasztos erény az irgalom. De neked az nem jár, úgy gondolom. Nem erösséged az építö szorgalom. Nekünk nem kell a stressz és izgalom, Minket töled felvet az aggodalom, Tünj el tüstént, simán a valogadon, Mig erre még megvan a jó alkalom. Héberül búcsuzunk töled: shalom.
Brandon the great Negro
2023. január 16. 17:56
Ez ki ez?
zakar zoltán béla
2023. január 16. 09:35
00
Ólat a trolloknak
2023. január 16. 09:30
Valaki emlegette ezt a vasszüzet... Hát tessék :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!